Vybombardovat ty opice

Palestinci jsou regulérní opice, které je potřeba vybombardovat. Takový tweet přidal na sociální síť známý řeporyjský starosta, a každý inteligentní člověk se s tímto názorem musí ztotožnit.

A proč také ne, když se s ním ztotožnila i naše inteligentní ministryně obrany a dala tweetu srdíčko. Kdo nejde s námi, jde proti nám. Proto my inteligenti také odmítáme nedávno zveřejněný otevřený dopis, dohledatelný v ultralevicové žumpě – Britských listech, signovaný i například zakukleným škůdcem, imámem Havlíkem a kryptokomunistkou Šabatovou – Uhlovou. Signatáři jsou znepokojeni s údajnou humanitární katastrofou v Gaze, s šokujícím počtem zabitých civilistů, prý často žen a dětí s tím, že tito lidé přežívají bez přístřeší, zdravotní péče, bez humanitární pomoci, že česká vláda bezvýhradně podporuje Izrael, který jedná v rozporu s mezinárodním právem, kterého jednání zavání genocidou. Co na to říci. Když se kácí les, tak létají třísky, a kdo seje vítr sklízí bouři. Padni komu padni, terorista, civilista, dítě, žena, vždyť nejlepší Palestinec je mrtvý Palestinec, nebo alespoň ten, který z Palestiny zmizí, jen ne k nám do Evropy. Gaza musí být čistá, bez teroristů a nejlépe i bez opic.

Jsem rád, že i zde na blogu je mnoho inteligentních inteligentů, kteří zastávají podobné stanovisko. Nedávno se tady objevil blog, který souzněl s naším inteligentním názorem, který odvážně odsoudil nestoudnou petici teroristických agentů usilujících o likvidaci Izraele a obsazení jeho území tlupami opic. Také do diskuse se zapojilo mnoho inteligentních inteligentů, kteří se nebáli přirovnat imáma Halíka k inkvizitorovi Bobligovi a Šabatovou jeho přisluhovačkou, kteří správně upozorňovali, že signatáři petice jsou na úrovni Rusáků atd. Bohužel i zde se našli nějaké pomýlení diskutéři, kteří zpochybňovali oprávněné právo Izraele zlikvidovat všechny a všechno v Gaze, kteří se opovažovali tvrdit, že totální vyhnání Palestinců z jejich domovů a destrukce jejich obydlí je reakce přehnaná, že mrtvých Palestinců je mnohem více než Izraelců zahynuvších při teroristickém útoku Hamásu, že míra odvety se vymkla z omluvitelného rámce. Člověka s takovými názory lze omluvit jen jeho naivitou, nebo nízkou inteligencí, která zdaleka nedosahuje té naší, nekritických, ale inteligentních přátel Izraele. Ano, jen inteligentní, demokratické názory, nerozborná jednota a pevné spojenectví s Izraelem musí mít u nás místo. Pryč s rozvratníky, autory a signatáři pobuřujících otevřených dopisů. Pryč se ztroskotanci a samozvanci. S Izraelem na věčné časy a nikdy jinak.

Zdroje:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-opice-vybombardovat-napsal-starosta-novotny-o-palestincich-resi-to-policie-240934

https://vodvarka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=812832

https://vodvarka.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A240208_812832_blogidnes

https://blisty.cz/art/117487-vyzva-ke-zmene-postoje-ceske-vlady-ke-krizi-na-blizkem-vychode.html

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Merta | pátek 9.2.2024 18:18 | karma článku: 26,20 | přečteno: 948x