Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J57a89n 53F36r43o66l89í54k

2. 8. 2015 10:29

Podpora nebo nepodpora vlády bezvýznamné republiky české ve válce, kde se vojensky neangažujeme (čím také, že?) je celému světu větrem, který jim může foukat do zadnice.

0 0
možnosti
MS

Turecko nedělá nic jiného, než že hájí celistvost svého území stejně, jak by to dělal každý jiný stát (jako například Ukrajina proti proruským separatistům).

1 0
možnosti
NV

Tento blog je skvělý,děkuji za něj a dovolím si zde přispět konspirační teorií odposlechnutou v hospůdce-Yellowstonský vulkán je před výbuchem který zničí  Ameriku, a ta z tohoto důvodu potřebuje nové území-vylidněnou Afriku.Je to možné?Já se už nedivím ničemu

1 3
možnosti
JJ

Tohle je nesmysl. Počítačové simulace výbuchu Yellowstonského vulkánu ukazují, že by to byla katastrofa pro celou planetu. Nastala by malá doba ledová a prach a popel v atmosféře by na velmi mnoho let zabránil dopadu slunečních paprsků na zem. Od toho by se zamozřejmě odvíjel hladomor a další katastrofy.

2 0
možnosti
MR

ono je to osemetne, Kurdove  jsou povetsinou bolsevici a nasupem muslimove, nijak prozapadni lide, i kdyz ne vsichni jsou stejni.

To ze Kurdove byli, mozna jsou, momentalne proti ISIS je dela spojenci, ale ne pratele. Neco jako spojenectvi Zapadu se Stalinem za WW2. Momentalni spojenci, pote se to vratilo do starych koleji.

Kurdove NEJSOU nasi pratele, pouze maji momentalne spolecneho nepritele. Bohuzel ani Turecko, ac spojenec a clen NATO, vystrkuje drapy.

4 1
možnosti
VH

V čem spočívá onen "bolševizmus"?

Ne všichni jsou muslimové.

1 0
možnosti
JR

Dobrý autorův postřeh ohledně "nezávislosti" naší politiky – jen se divím, že se mu to vyjevilo až nyní. Já to pochopil v době bombardování Jugoslávie (a to jsem byl ještě cucák), že naše politika je patolízalská a nutně potřebuje Velkého bratra, k němuž by se mohla lísat a prokazovat mu věrné službičky. No, a když ten páníček z východu již nebyl, tak si jej Havel a spol. našli na západě. Stejné manýry, jen ta světová strana se změnila…

3 2
možnosti
LS

I Váš dobrý postřeh p. Riessnere. Havlovo patolízalství dovedli k dokonalosti bývalí komouši jako Štětina a noblesní aristokrat Karel S.;-(

0 0
možnosti
JP

J71a77n 15P10a21l16l85a88s

1. 8. 2015 22:01

Dobrý večer, Vás si budu pamatovat (tedy pokusím se o to), abych se k Vám mohl vracet. Takhle kvalitní a vyvážený blog se opravdu nevidí často. Díky.

2 0
možnosti
ZH

R^

Kurdové jsou nešťastný národ, každý je zradil, USA dokonce minimálně 3x.

Myslím, že teď si ale Erdogan nakakal do bot. 1-2 bomby v hotelech a turci mají po ptákách. Už teď německá vláda v televizi vyzívá turisty k bdělosti.:-/

4 0
možnosti
JP

J25a48n 81P23a94l36l42a67s

1. 8. 2015 22:02

Souhlas, ale bacha: Turci, vyzývá.

2 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik