Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co takhle útok na Merkelovou ... To by se klidně mohlo stát. Jeden se už plánoval. Už vidím ten milion Němců v koncentráku za schvalování činu.

1 0
možnosti
JR

J85a90n 15R25á90ž

27. 7. 2016 16:53

Doporučil bych všem autorům článků s tímto tématem zjistit si jak je v Evropské judikatuře definován terorismus. Pro začátek i definice tetoridmu, jak je popsána na Wiki. Pak je ani nenapadne uvažovat o tom, když se nějaký blb přiváže ke stromu, že se jedná o terorismus, ale naopak nebude pochybovat o tom, že teroristou je jiný blb, který hodí zápalnou láhev na policejní auto.

Osobně očekávám, že násilné akce idiotů z Revolučních buněk nebo jiných anarchistů, budou posuzovány podle zákona o terorismu a že dostanou přiměřeně tvrdé tresty. Radikální muslim, radikální levičák nebo radikální ekologista jsou stejně společensky nebezpeční, a mělo by se proti nim postupovat stejně tvrdě.

0 1
možnosti
Foto

A96l32e78š 38M74e22r80t88a

27. 7. 2016 18:00

Víte, ono těch definicí terorismu je spousty a nějaká evropská judikatura je všem celkem buřt. Už to, že se evropské státy a USA nejsou schopni shodnout, kdo patří mezi teroristické organizace a kdo ne je zarážející a to vůbec neberu v úvahu koho považují za teroristu např. v Rusku, či zmiňovaném Turecku. Co když tady bude nastolena vláda, která toho blba u stromu označí za teroristu, protože brání svobodnému podnikání a je to tedy ultralevičák?

1 0
možnosti
Foto

Není nic horšího než zahánět politického protivníka do ilegality. 19. století si to vyzkoušelo na socdem. a byla z toho VŘSR. 20. století takto zkusilo s zacházet s komunisty a bylo z toho rozšíření socialismu po celém světě.

Není nad negativní reklamu.

0 0
možnosti
JR

J67a96n 32R38á78ž

27. 7. 2016 17:09

Jakmile začne někdo používat k prosazení svých cílů, byť politických násilí, je nutno proti němu postupovat s patřičnou tvrdostí. A zvláště v dnešní době, která se dá nazvat stavem nevyhlášené války, si musí každý rozmyslet jaké metody považuje za vhodné pro prosazování svých cílů.

P.S. Za rozšíření socialismu rozhodně nemůže nějaký pokus o zahnání komunistů do ilegality, ale ztráta veřejné podpory liberálnímu kapitalismu. Neomarxismus v Evropě zvítězil proto, že předstírá liberalismus se sociálně přívětivou tváří a tím obelhal zejména mladé, kteří neví, že socialismus bez diktatury nemůže existovat a proto ani proti nástupu Euro diktatury neprotestují.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik