Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Na hlouposti, poklonkování Bruselu a nenasytnosti českých politiků je dnes možné vydělat na dlažbu zlatem až do ráje.

2 0
možnosti
TT

Jo, lišák se tomu říká dneska, jo? To jsou teda eufemismy. :-P:-P:-P

4 0
možnosti

Vždy jsem měl lišáka za slušné zvíře, prosím neurážet !

0 0
možnosti
RS

stačilo by kdyby lidi začali chodit k volbam

0 0
možnosti
LC

A voliči kterých stran nechodí k volbám?

0 1
možnosti
JH

J43a21n 93H12l17e68d10í81k

6. 12. 2016 22:54

partaje pracují stále stejně, voličům slibují miliony, prosperitu, čím myslí hlavně na sebe. Sobotka je školáckým dokladem staré bolševické administratívy,-- obklopit se poslušnými úředníky, zabetonovat jejich posty, přeplatit je a v pohodě stranických tajemných sekretariátů kout nonstop pikle. Pak přišel věcný podnikatel, nenávidějící partajní aktívy a začal mluvit srozumitelnou řečí, které rozumí většina občanů. Ano, stát se musí řídit stejně jako produktivní fabrika, podporou lišáckých neziskových spolků, které jsou pijavicemi rozpočtu, se dostaneme na mizinu, podporou napůl zislamizovaných úředníků EU v Brusselu tu zbídačelost jen prohloubíme.

3 0
možnosti
KB

K49a21r53e58l 38B91o35k

6. 12. 2016 22:01

Pokud by se autor blogu lépe seznámil s podnikáním Babiše, nemohl by napsat takovou to ÓDU. Velice mne zklamal.

5 1
možnosti
Foto

A65l88e92š 61M64e64r73t47a

6. 12. 2016 22:28

Ale to přece není óda na pana Babiše, jen upozorňuji, že v minulosti byl majetek státu tunelován metodami, které byly často za hranou, kdežto Babiš to dělá metodami, které mu dovolují legální pravidla, což samozřejmě také není v pořádku. Jediný recept jak situaci změnit a obnovit důvěru lidí v politiku vidím buď to v radikální přeměně stávajících tradičních stran, nebo vzniku nových stran s jasným ideovým zakotvením. Chápu, že pro spoustu lidí je Babiš mesiášem, ale podle mne přináší sázka na nezakotvený politický subjekt, ještě k tomu řízený politikem, který je v reálném střetu zájmů poněkud nebezpečná.

4 0
možnosti
SN

:-).....Dobře napsáno ! Markantní je na tom to, že organizátor protizemanovského Staromáku s vyčarovanou loutkou Bradym, zjistil, že s Kalouskem je to cesta do pekel, korýtko se vzdaluje, tak nabízí spojenectví Bělobrádkovi, jen aby se probůh udržel v politice a nemusel jít starostovat do jakési Suché Lozi. A Kalousek už zase vzývá ODS, ta má kolem 8 % , kníže už nezabírá, Gazdík to odmítl, tak.....hlavně se spojit, ať do důchodu v pohodě přežijem! Je to krásné a veliké divadlo! Díky za Váš článek ! R^R^R^

POkud se týká Babiše, já mu fandím ! Celá koalice jede proti němu, cítí, že se blíží konec odklánění ! R^

4 4
možnosti
LV

Oligarcha zabrání oligarchizaci. Prudká myšlenka!

Ale jinak hezký. Babiš by to nenapsal líp :-)

7 1
možnosti
Foto

A55l73e31š 75M79e42r19t60a

6. 12. 2016 23:03

Pokud narážíte na stranu pana Robejška, tak s vámi musím částečně souhlasit, protože za ni stojí bohatí sponzoři a je tvořena z hora, což je na závadu. Musím však dodat, že u pravicových stran je takový postup dnes již celkem obvyklý a tradiční spůsob, tedy budování strany ze spodu, sdružováním lidí stejných politických názorů je dnes spíše dominantou levice viz Piráti. Plusem u Realistú je naopak to, že jasně deklarují své ideologické zakotvení a své priority, což je činí lépe čitelnými..

2 0
možnosti
MB

1/ Nepovažoval bych to za žádnou katastrofu. Ale je pravdou, že se mi také zrovna moc nelíbí ten princip, že se zjeví nějaký oligarcha, nakoupí si média, popularitu, lidi a ze dne na den má stranu jako hrom.

2/ Mohlo by to posílit jiné korigující tendence...třeba nástup Realistů případně nějaké smysluplné spojování podobných stran.

4 0
možnosti
TK

Demokracie je blbost. Bohužel. I díky ní vyhyneme.

2 2
možnosti
RS

Zatim jsme malem vymřeli kvuli diktatuře

0 0
možnosti
RH

R29a75d74e38k 18H69o45r78á10k

6. 12. 2016 19:16

Tohle blogerské "dílo" si Babiš objednal na zakázku? Pravda je, že on není žádný spasitel a hlasy (nyní spíše preference, které jak známo selhávají - Brexit, Trump...) dostává jen proto, že lidé nedokáží nahlédnout do jeho skutečných úmyslů. Vzpomeňme si na Věci veřejné, to byla taky neokoukaná strana s mecenášem v čele. Ano, Babiš se snaží vyvarovat chyb, které VV pohřbily, ale na druhou stranu dělá jiné, které dříve či později pohřbí i jeho s celým ANO. Osobně vkládám nějaké naděje do Robejškových Realistů, ale kdo ví, jestli v této republice vůbec existuje někdo s čistými politickými úmysly bez postranních kalkulů....

5 3
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik