Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Má, ale nechce je použít. Takže je nutné zkoumat, proč je nechce použít.

0 0
možnosti

Realita je taková, že i kdybychom měli sebelepší nástroje proti hrozbě islamizaci Evropy , nic se nezmění . Stačí se podívat do nedávné minulosti , kdy mnoho Turků nebo Arabů se usadilo v Evropě. Anglie nebo Francie , Německo mají silné komunity , které se těžko přispůsobují . Tlak na zavedení islámských zákonů z jejich strany sílí. Dnešní politické ,,elity" EU nejsou schopni jakýmkoliv způsobem tomu zabránit. Všeobecné proklamace nás neochrání, oni niičeho jiného nejsou schopni a ani ochotni uznat svou chybu . Proto se zdá , že brexit nebude v Evropě jediný.

0 0
možnosti
Foto

Ti, co k nám emigrují neutíkají z chudých zemí, ale ze zemích, které jsou bohaté na ropu, nerostné suroviny. Přesto jsou tyto země chudé a zničené a to jenom díky náboženství, které je ovládá. To náboženství je vede k tomu, že jednotlivé větve tohoto náboženství neustále bojují proti sobě a to jenom proto, že každá skupina jinak vykládá náboženství, které vzniklo uměle jako ideologie k ovládnutí světa. Je to náboženství, které světu nic nedalo, jenom války. Teď mně nějaký .... odpoví, že křesťanství...... Jenže to, co je Evropa dnes vděčí právě křesťanství.

3 1
možnosti

Pomatená je především trvalá pomoc bez vyžadování vlastního přičinění! Když stačí natáhnout ruku a otevřít pusu abych neměla hlad, tak co bych pracovala a zdržovala se od vlastního množení, zejména když mám pak nárok na větší příděly a dávky!

1 0
možnosti

...za současného vedení ani náhodou....

1 0
možnosti

O91n37d62r78a 18G28l31a30c

3. 1. 2017 13:19

Opakovaný omyl: zvýší-li se v Africe životní úroveň, ustane migrace do Evropy. Podívejte se na dobu průmyslové revoluce v Evropě - to je populační exploze, růst životní úrovně a zároveň masivní emigrace (směr Amerika, Austrálie apod.). Jestliže vzroste v Africe životní úroveň, mohutně to podpoří emigraci k nám - s tím je třeba se smířit.

Věc má dvě strany: Emigruje se odněkud někam. Evropa málo může ovlivnit to, odkud se emigruje. Může ale rozhodovat o tom, jak se budou mít příchozí tady. Každá jiná snaha o řešení je zavádějící, nebezpečná, populistická a tak dále.

4 0
možnosti
Foto

Pokud byla emigrace z Evropy do Ameriky, tak se jednalo o Evropany, kteří byli chudí, vyznávali vesměs protestnské náboženství, ale byli schopní a šli tam s cílem makat a spolehát se jenom na své ruce. To, co dnes je USA, tak vděčí těmto lidem. Pokud se týká Australie a její ekonomiky. tak je to dílo trestanců, kteří byli deportováni do Australie, ale opět se spoléhali jenom na své ruce. Pokud se díváte na televizi, tak vidíte dojemné obrázky černoušků, jak sedí na zemi a jenom čekají, až jim humanitární pracovník dá do ruky jídlo a vodu. Oni k nám nejdou pracovat, ale čekají to samé na co jsou zvyklí u nich, že jim někdo něco dá. Oni k nám jdou s tím, že naše ženy jsou děvky, které dají každému, že u nás se nemusí pracovat a každý u nás dostane dům. Když od nás šli emigranti na západ, tak tam šli s tím, že budou žít jako chudí na okraji společnosti a jenom nahoru se dostanou prací. Brali jakoukoliv práci a to i pucování toalet, bez ohledu na své vzdělání. Dnes jsou to lidi, kterých si západ váží a uznává je.

1 0
možnosti

J80a78k85u90b 24Š27o76l10c

3. 1. 2017 12:49

Do Afriky se sype horem dolem, ale to je prostě černá díra. Vesměs peníze shrábnou nadnárodní korporace a spřátelení diktátoři. Jestli je skutečná vůle pomoci Africe, postavit se na vlastní nohy, je třeba vzít pod krkem všechny Shelly apod. Plus osvěta. Takovýto populační boom se nedá ustát za žádných podmínek.

2 0
možnosti
Foto

Jediný nástroj zastavit islamizaci je zakázat okamžitě výstavbu dalších mešit a ty, kde se hlásí k vraždění bezvěrců zbořit. Zakázat nošení burek na veřejnosti, zakázat se modlení během dne na ulicích. Ve školách všechny děti budou jíst, to, co je ve školní jídelně, budou všichni bez rozdílu chodit na tělocvik. Během výuky nebude žádné modlení. Do škol se vrátí výuka náboženství včetně křesťanství a judaismu, bude se ve školách mluvit o tom, co je islám a co znamená. To bez rozdílu pro všechny. Bezpodmínečně trvat na dodržování zákonů zemí, kde jsou muslimové, trestat muslimské rozhodce, které rozhodují podle práva šária. Ten , kdo muslim, který spáchá úmyslný trestný čin, bude jeho rodina deportována do země, odkud přišla.

7 0
možnosti

"Použití síly je samozřejmě až poslední možnost řešení, můžeme však použít nástrojů diplomatických a především ekonomických."

:-/

Když se tedy chudý občan nastěhuje do baráku občana bohatého, tak s nezvanou návštěvou také budou vyjednávat či jej nějak ekonomicky stimulovat, nebo někdo rovnou zasáhne hrubou silou? ....

2 0
možnosti
Foto

Pokud to udělá chudý občan, dopouští se tr. činu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS