Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Češi loni prosázeli rekordních 196,4 miliardy korun, meziročně o 29 % více. Cifra neuvěřitelná - každopádně pak dobrovolná ! Pak se ovšem dívám na řepku , na kterou NEDOBROVOLNĚ přispívám ! Čili co tedy ? - Sadit dotační rostliny, nebo to dát na vzdělání ? ... Dle Vás obě cesty vedou vedou k rozšíření politické moci - Dovoluji si to vidět jinak ... Každopádně případná svatba Valenty v budově Základní školy by byla zajímavá ! ... :-)

2 0
možnosti

D33a25v44i29d 14V45l85k

31. 7. 2017 14:00

Víte srovnávat Valentu s Janouškem a Rittigem je trošku mimo mísu. Nehodlám ho obhajovat, to musí on sám , ale jen bych Vám chtěl nabídnout reflexi i z Uherského Hradiště. Pan Valenta se tady těší poměrně velké oblibě, protože opravdu hmatatelně pro tenhle region něco udělal. Samozřejmě je to král hazardních her, to nechci popírat, ale jeho firmy mají dnes mnohem širší záběr a dávají práci spoustě místních lidí. Osobně jsem s ním několikrát mluvil a jednal a v minulosti mu i něco dodával na jeho investiční akce, vždy to byl nesmírně tvrdý obchodní partner, ale korektní a vždy bezchybně zaplatil co si objednal a to v devadesátkách nebyla zase až taková samozřejmost. Navíc ten člověk nic nevytuneloval a nic podezřele nezprivatizoval. Pokud vím začínal jako majitel baru. Jeho otec byl velmi respektovaná a vážená místní osobnost. Jen aby jste pochopil jeho politickou podporu v regionu.

3 0
možnosti

Na vás, pane Vlku a na vaše uvažování, Valenta sází. Pokud se rozhodl urvat post v senátu, musel na to jít přes region, takže do regionu zainvestoval a těch něco přes 18 tisíc hlasů získal. Dál si vás bude kupovat, stejně jako Bureš, nějakou koblihou

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik