Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J27a70n 67P84a69v89l28í33k

22. 8. 2017 19:49

Strana, která chce vozit své konkurenty do vězení, je pro soudné lidi stranou nevolitelnou. Navíc se jaksi v té nevkusné kampani spletli, J.Nečasová-Nagyová byla úřednicí, ve volbách nekandiduje, D.Rath již patří na politický hřbitov a kauza padáky je již dávno prokázaná novinářská kachna. Nevkus kombinovaný s pubertální recesí rozhodně není vizitkou pro odpovědné politiky. Další odstrašující příklad po VV a Anofert.

1 0
možnosti
Foto

Na odvážení některých politiků do vězení mnoho voličů čeká už léta a to oprávněně. "Úřednice" Nagyová.Nečasová byla de facto hlavou ODS, a to hlavou brutální, arogantní a hysterickou. Pro ODS /a mnoho jiných politiků a státních úředníků, podlézajících této hydře/ v tomto směru není omluva.

0 0
možnosti
MB

Obecně lze říci, že pokud kterákoliv strana - (Hnutí, platí i o Hrad), nezaujme mládežníky, tak má na problémy zaděláno . V tom smyslu , pak Piráti pro mladé mohou být určitou alternativou. Osobně za nejbizardnější postavu po r. 1989 spatřuji v osobě soudruha Veleby, (jméno zcela příhodné - kdykoliv, kohokoliv velebit), a následně ve straně Nesvéprávných občanů ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Prostudoval jsem si program Pirátů spíše ze zvědavosti a byl jsem příjemně překvapen. Až na ten podivný postoj k autorským právů / už několikrát se ho snažili vysvětlovat, ale bylo to nepřesvědčivé / by pro mě, jinak spíše pravicového voliče, byli v zásadě volitelní. Rozhodně více, než nereformovaná, a zřejmě už nereformovatelná, ODS.

1 0
možnosti
MK

Jako pravicový volič vás musím upozornit, že jste úplně mimo realitu. Pravicoví voliči vnímají Piráty jako levicový subjekt a nikdy ho volit nebudou.

3 0
možnosti
Foto

A37l42e40š 11M12e28r31t17a

22. 8. 2017 18:05

S tou mojí realitou to není až tak špatné. Pokud jste konzervativec, tak pro vás Piráti budou pro vás jistě levicí. Já mám ovšem několik známých, kteří májí blízko charakteristice voliče pirátů a ty by jste je označením za levičáky jistě těžce urazil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik