Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Okamura a Výmarská republika? Nevídané, takový tendenční blábol jsem už dlouho nečetl. Kde přesně ve třicátých letech ty levicové strany slábly, když komunismus - levicová diktatura - ovládala celý SSSR a rudí zabrali pobaltské republiky, střední i blízký Východ a vedli válku i s Polskem a Finskem? Komunistické koncentrační tábory stály od roku 1917 a fungovaly ještě dlouho potom, co se zavřely tábory německé, množství obětí rudého teroru je tak vysoké, že se je nikdo ani nesnaží spočítat. Jediná země v Evropě, kde se fašisté dostali k moci, byla Itálie, nikde jinde tento směr úspěch neslavil. NSDAP sdílela stejné přívlastky, jako komunisté - dělnický a socialistický, ale přesto se o ní mluvilo výhradně jako o straně fašistické, proč asi? Likvidace původních evropských národů není žádná fikce, ale realita - v posledních volbách o starostu Londýna se utkali Žid s muslimem. Kolik etnických Britů rozhoduje v Knesetu o osudu Izraele, nebo se podílí na výkonu moci v typicky muslimských zemích? Odpověď není tak těžká, jak by se mohlo zdát. Česká republika fungovala i před členstvím v EU, takže proč by nám mělo uškodit, když ji opustíme? Nebo je tady EU na věčné časy, jako byl tolik opěvovaný levicový sovětský svaz? Nemám dojem, že v téhle zemi všichni jezdí v mercedesech, naopak v bídě žije 10% obyvatel a na její hranici mnohem více. Proč bychom v téhle situaci měli stavět školy v Africe a platit stipendia cizím studentům, aby se pak u sebe doma měli dobře? Piráti rozhodně nejsou žádnou "liberální levicí", když jejich předseda i jeho manželka pocházejí z řad Antify, militantního komunistického hnutí

http://www.skrytapravda.cz/images/11rijen2017/antifabartos.jpg

http://www.extra.cz/images/thumbs/ec/17/ec17443-172932-11-658x900-fit.jpg

http://www.stop-multikulti.cz/wp-content/uploads/2017/10/Barto%C5%A1-2-672x372.jpg

No a v rámci objektivity by ve vládě měly být vždy zastoupeny názory z obou konců politického spektra, ale tohle přání je bohužel naivní.

0 0
možnosti
Foto

A31l92e77š 80M30e61r13t10a

23. 11. 2017 19:25

Já Okamuru a Hitlera nesrovnávám drahý pane. Jen jsem viděl tabulku na kterou se můžete také podívat na http://forum24.cz/zajimava-shoda-porovnejte-program-okamurovy-spd-a-hitlerovy-nsdap/. Kde slábly levicové strany a kde vznikaly pravicové autoritářské režimy? Německo, Italie, Španělsko, Maďarsko, Bulharsko, Portugalsko atd.

0 0
možnosti
PK

Tak srovnávat Okamuru a Hitlera je docela síla. Cožpak Okamura hlásá likvidaci nějakého národa v tomto prostoru, chystá se na válku se sousedy protože potřebuje odbytiště a kolonie? Pouze chce minimalizovat nežádoucí migraci, především islámskou a to není žádný rasismus. Říká to asi neomaleně ale nemá už třeba i taková noblesní bavorská CSU politiky paní Merkel plné zuby?

9 0
možnosti
VM

Sni jsemto nedočetl, fůra hnoje. Škoda že není antikarma :-)

10 1
možnosti
DM

Kromě přiblbého komentáře úrovně 3.obecné také nějaký argument pane Moravče?

2 2
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik