Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Tak blbý článek už jsem dlouho nečetl. Nemá snad ani smysl reagovat na jednotlivosti. Komunistu (ať již skutečného nebo myšlením) stejně nepřesvědčím. Ale NATO je aliance na obranu Evropy. A skutečné evropské státy se na této obraně podílí málo a nechávají největší část nákladů na USA. A ty ten mejdan už zkrátka nechtějí platit.

0 0
možnosti
PS

P91e91t12r 29S75k23á39c49e21l

16. 8. 2018 22:06

Pro všechny obdivovatele USA:

„Americký národ je výborným příkladem národa, který přešel od barbarství k dekadenci, aniž by poznal civilizaci.“ » A.Einstein.

Což jejich představitel předvádí v přímém přenosu...

1 0
možnosti
JF

Tam kam Evropu dovedli tzv Evropští lidří" je výsledek jejich schopností. Snad výkony Juncknera není potřeba více komentovat. Být světovým četníkem je nevděčná role a chápu Trumpa, že s touto úlohou chce seknout právě z důvodu, aby si USA zachovaly vedoucí pozici ve světové politice i ekonomice.

3 0
možnosti
VR

Opáčil bych jednoduše, "KSČM idiot"...

11 3
možnosti
Foto

A26l86e69š 34M83e52r31t73a

16. 7. 2018 20:32

Radši mám tu od Green Day:-)

2 0
možnosti
JL

Clanek od obcana CR ktery v USA nezije, musime brat s usmevem. Ze pane Merto. A to bez hanobnem privlastku na jeho mysleni. Sam mohu rici na vase psani, ze nektere detaily pisete spravne. Jen jste opomel Trumpuv politicky program s kterym predstoupil pred volici. Americane uverili jeho slovum a nebyli zklamani. Splnil jiz 65% sveho progranu. Vyroba roste (pracovnich mist je vice, nez nezamestnanych). Nejnizsi nezamestnanost u cernochu, latinos a zen za poslednich 50 let. Platy rostou a pri uprave dani (prosinec 2017) každý obcan vydela. Trade DT chce ustalit na rovnovaze mezi USA a ostatnim svetem pomoci tarifu (donucenim jednat). Postavit vojenskou silu na uroven, ktera umozni jednat se svetem jinym zpusobem nez jednal mistr Obama. (kupoval si penezi oddanost) (Iranu $150 miliard hotove dodane v noci pomoci letadla). Snad nejvetsi slib pred volbou 2016 je prechod z "vyvozu demokratickeho mysleni" (nekdy silou) na koncentraci hospodarskeho vyvoje v USA a tim ukazat svetu cestu pro jejich vyvoje (bez siloveho natlaku). Osobnimi diskuzemi s hlavami velmoci (Ciny, Ruska) a take s hlavami statu s diktatoskym rezimem (Severni Korea, Saudska Arabie) vyuziva obchodnicky pristup k reseni spornych otazek.

Vsak jeden slib z jeho programu stale vystupuje do popredi. Vzdy Spojene staty jsou jeho prednosti a ukazat Unii jaka byla v minulosti

6 1
možnosti
JL

Pokracovani

Politicky vyvoj ve Spojenych statech je na okraji prechodu k socialistickeho usporadani. Prezident byl zvolen, protoze nabidl alternativu. Popis tohoto politickeho boje (bez pozlatek) je obtizny. (nejsem vybaven detailnimi informacemi). Vsak verim v silu prosteho ameristickeho obcana, ze se nezhlidne v Sandersovych slibech. Ze nevymeni osobni svobodu rozhodovani za rozhodovani "strany a vlady", jak to zname z nasi minulosti. Americky obcan ma posilu v jejich Ustave. Při dodrzovani tohoto dokumentu, (dosazenim soudce pana Bretta Kavanough do Supreme Courtu), budoucnost vypada lepsi, protože obcane si cenni tento zákon. (jiz 220 let)

Kazdemu citately tohoto prispevku jen chci pripomenout malou perlicku. Prezident Donald Trum prijal jiz vedouci predstavitele mnoha zemi (a to nekdy mene dulezitych nez je Ceska republika). Nas prezident na pozvani jeste ceka. Proc asi

4 1
možnosti
AL

Nadpis:

"American idiot"

--------------------------

Na podzim loňského roku televizní kanál CNN obvinil Moskvu z vměšování do záležitostí Washingtonu pomocí hry Pokemon Go.

Některá média a novináři odvádějí opravdu skvělou práci.

:-)

1 3
možnosti
VV

Neprelozil vam to ten Google translator spatne? Nebo jste pouzil ten z Leningradu?

2 0
možnosti
AL

Dnes jsme se vrátili z Moskvy z finále MS a hned takový bezvadný a pravdivý článek.

Ani se nedivím, že se líbí hrdým a svobodným lidem, kteří jsou především Slované a chtějí žít bez strašení a v míru.

Byla nádhera se dívat na anglické, francouzské a ruské fanoušky jak si užívali fotbalový svátek v RF a Moskvě.

Karma.

R^

1 3
možnosti
OZ

A komu jsi fandil, Arnolde Amicusi?

6 2
možnosti
PB

P68e69t33r 16B98u84r64i15a93n

16. 7. 2018 16:45

Článek komentovat nebudu, přestal jsem číst někde v polovině u ruskojazyčných obyvatel, z kterých údajně někdo chtěl udělat podlidi a proto to tam musel jít Ivan rozstřílet.

Zajímá mne však jeden pořád dokola omílaný mýtus a jsem zvědav, zda ho pan autor umí vyargumentovat, když už ho použil. A je to únik peněz do daňových rájů. Jaké, čí peníze a kam unikají prosím pěkně a hlavně komu? Tak např. já budu podnikatel a na nějaké tučné zakázce vydělám půl milionu a ty si převedu na konto ve Švýcarsku. Jakou újmu jsem tím komu způsobil? Tohle mi fakt hlava nebere.

0 0
možnosti
Foto

A97l36e73š 51M42e62r70t95a

16. 7. 2018 17:24

Já mám za to, že zisk se má danit tam, kde vznikl a ne prostřednictvím, často fiktivních firem, někde v Panamě. Pokud na nějaké tučné zakázce vyděláte u nás půl miliónu a ty zdaníte, tak ten zbytek klidně lifrujte do Švejcar.

P.S. Prvním krokem "majdanové" vlády bylo zrušení používaní Ruštiny jako úředního jazyka, což u země, kde celý východ a jih mluví Rusky bylo trochu za hranou, nacož byla "nová demokratická" vláda ze Západu upozorněna a tak zákon radši stáhla.

3 5
možnosti
SN

:-)......Za článek....R^! Doporučuji najít si v archivu Čtv 24 dnes kolem 13,30. Redaktor Řezníček tam měl pozvaného bývalého diplomata p. NOvotného. Došlo i na Krym. Ačkoliv mu redaktor pořád skákal do řeči, když viděl, žen debata začíná utíkat nežádoucím směrem, p. NOvotný to dokončil ! Bylo to perfektní, moc jsem se bavil. To co řekl p. NOvotný ví asi jen málo lidí....furt dokola jen anexe! !!

3 9
možnosti
SN
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik