Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

Včera redaktor ČT "potkávají se dva velcí muži" a to je pořád na ČT "trestně stíhaný premiér, agent stb, komunista atd." ale jak se potká s Trump už je z něho "velký muž" já jsem u toho dostal záchvat smíchu ;-DEUR^

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

To se vám líbí? Jde o naši bezpečnost? Jde! Jsme v NATO? Jsme!

Donaldu Trumpovi je osobnostně blízký Miloš Zeman? S Andrejem Babišem jsou si asi bližší.

Myslel jsem, že Andrej Babiš se svým ANO bude mít v příštích volbách jen 50% hlasů a bude nám vládnout jedno období samostatně, než se vlády ujmou Piráti. Mýlil jsem se, ANO nám tu bude vládnout nejméně dvě vládní období!

A budeme si znovu klást otázku, co je to demokracie a co je to svoboda?

:-)

0 0
možnosti
DR

Zapomněl jste na socialistické inženýrství. ;-D

1 0
možnosti
SN

:-)......Ještě jsem se vrátil po zážitku sledování včerejší TV 24. Celý večer jásot! O stíhaném Babišovi a prokletém estébakovi ani slovíčko. Všechno vychváleno až na půdu.

Inu.....věci se mění !

0 3
možnosti
PB

"Líbí se mi", jak se u některých blogerů rozšířil ten druh alibismu, že diskutabilní názory popisují v MY formě. Aby vyvolali zdání, že jsme vlastně jedna parta na jedné lodi a máme i společný problém, který autor právě odhalil. A tak se nás pan Horner záludně ptá: co vlastně (my všichni) chceme po homosexuálech...a odpovědí je mu hromadné: aby nás už konečně přestali otravovat, jinak nic.

Vy zase s kazatelským výrazem sdělujete, že :nám bude mazán med kolem huby o tom, jak jsme skvělí, jak to s tou Amerikou koulíme. Naši páni novináři a politici nás opět budou stavět do role mentálně postižených

Nevím sice kdo jste VY, ale věřte, že vám nezávidím.

0 0
možnosti
PK

Smutné je, že lepšího premiéra v současnosti nemáme. A to jeho angličtina je slabota, ve fránině je lepší. Neumím si na jeho místě představit Fialu, piráta s dredy, Pospíšila s kňouravým hlasem. Snad se objeví nějaký český Kurz.

2 0
možnosti
MS

Není to tak dávno, co tady někteří (zvláště ti narudlí) jásali na Trumpem, když se zdálo, že je to kamarád Putina. Teď už je to, zdá se, zase "jestřáb z Volstrýtu".:-P

5 0
možnosti
JB

J61i41r52i 84B18o49r

7. 3. 2019 16:37

Petřík,Řezník, Rozsíval,chlapci už jste se dost vyřádili,zpátky na oddělení.

7 3
možnosti
DR

Koukám že vy už jste z něj zpátky a léčba bohužel nezabrala.

2 2
možnosti
SN

:-)......Velmi dobře napsáno! Uvidíme po příjezdu Babiše k jakým ústupkům se nechal zlomit. Určitě v něčem povolí, ale.....doufám, že ne moc!

Na pořad v TV jsem se díval....nestačil jsem se divit! R^R^R^!!

0 0
možnosti
MM

Demokratická opozice netleská nejúspěšnějšímu komunistovi, ale tomu, že po dlouhé době bude konečně přijat v Bílem domě vrcholný politik z ČR.

Zemanovi se zatím nějak nedaří.

10 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik