Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mou noční můrou je, že si mnozí libují, jak už nemáme předražené veřejné zakázky, protože nemáme žádné. Například dálnice, tenkrát každý žehral na to, že jsou určitě předražené. Jen tak mimochodem, víte kolik by veřejné zakázky měly stát? A pokud nevíte, tak jak víte, že byly předražené? Tak dejme tomu, že byly předražené a opravdu kvalitní dálnice by se dala postavit prakticky zadarmo, jenže teď nestavíme žádné dálnice a to je možná ještě horší, protože se peníze daňových poplatníků tak jako tak utratí, ale nebudou dálnice, nebude nic, ale budou se zvyšovat daně a poplatky a to je lepší?

0 0
možnosti

že zatím co se za našich časů státní zakázky jen předražovaly a státní peníze se odkláněly, tak že dnes náš ministerský předseda ty evropské a státní prachy přímo čerpá.

Zdroj: https://alesmerta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=722447

;-D;-D;-D;-D;-D tohle mě fakt rozbilo...a jaký je mezi tím rozdíl?

0 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem si neuměla představit, kde se vzalo, že po válce převzali všechno komouši, proč a jak to vzniklo a teď už možná trochu tuším. Když se náhodou objevil někdo, kdo se pokusil varovat před zvůlí komunistů, možná se mu vysmáli stejně jako dnes Fialovi a bájili o tom, že se s nimi AB rozdělí o poslední skývu chleba. :-/

0 0
možnosti
Foto

Pro pana Fikra, který se tady snaží vkládat příspěvky, které nesouvisí se článkem. Diskuse se otevírá, aby se čtenáři mohli vyjádřit k článku a né aby si opečovávali své ego. Pokud chcete dikutovat o něčem jiném tak si napište svůj blog a tam se můžete realizovat. Já už jsem několikrát upozornil, že příspěvky mimo téma budu mazat, což, navzdory vašim nářkům budu činit.

1 0
možnosti

Ó jak já musel odolávat neuvěřitelnému pokušení vypůjčit si od autora jeho formu a taktéž mu cosi vložit do úst, ale nakonec převládlo ono prastaré, nečiň druhému co ten činí Fialovi. Ale ten čertík ponouká "když už si tak krásně naběhl...", ne, snad příště.

2 0
možnosti
Foto

A32l56e70š 68M35e88r14t37a

30. 7. 2019 11:55

Forma možná trochu méně používaná, ale myslím, že každý trochu inteligentní pochopil, že je to fikce, která má trochu se humornou formou trefit do projektu antibabiš, což někomu nemusí líbit, ale to je vše.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Je až dojemné, jakou péči věnují panu Fialovi ti, kteří ho beztak nikdy volit nebudou. Že by z něj začínali mít strach?

6 0
možnosti

....spíše smutek nad takovou formou opozice,,,strach a obavy z Fialy,,,;-D;-D;-D

1 0
možnosti

:-)..........To jste si, pane autore, dovolil hodně! Uvidím jestli budete pochválen. Zatím je to 1:1! se mnou 2:1 pro Vás! R^R^R^!!

0 4
možnosti

P65e96t80r 98B65u63r11i34a21n

29. 7. 2019 15:09

se mnou 2:1

To už je dav, ne?

2 0
možnosti

P46e13t36r 43B94u97r18i43a32n

29. 7. 2019 13:29

za našich časů státní zakázky jen předražovaly a státní peníze se odkláněly, tak že dnes náš ministerský předseda ty evropské a státní prachy přímo čerpá.

Zdroj: https://alesmerta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=722447

Je to tak. V r. 2018 přiteklo Andrejkovi do státního rozpočtu 20 mld. z Bruselu z dotačních projektů z let 2007-2013, tedy za vlád ODS, kdy se podle vás měly ty státní peníze odklánět. A ony za ně byly mrzitím propláceny investiční projekty a prachy zpětně shrábl Babiš Čistý I toho jména . To se nám to hoduje za cizí peníze, to se nám to chlubí cizím peřím, že?

https://www.novinky.cz/domaci/493460-prebytkovy-rozpocet-neni-zasluhou-babisovy-vlady-kritizuje-opozice.html

7 0
možnosti

Opět předvádíte politickou agitku známou z komunistických dob, tak pro vaší info,

Babišovo impérium se vesměs točí kolem potravinářství a profituje z dotační politiky EU. Pokud SZIF posílá stovky milionů korun firmám Agrofertu v takzvaných “nárokových” dotacích ročně, je to díky pravidlům podpory zemědělských firem. Tyto dotace Babiš nevymyslel, jen je využívá.

Pochybuji, že v případě těchto dotací Agrofert neplní podmínky. U investičních dotací by se muselo prokázat, že byly získány korupcí, což už by zřejmě muselo být policii hlášeno.

Tvrzení auditu EU o tom, že jsou dotace vypláceny v rozporu s pravidly o střetu zájmů, je spíše politikařením než cokoliv jiným. Pokud o ně žádal podnik Agrofertu pod správou svěřenských fondů, sotva lze Babiše podezřívat z obcházení zákona. Ale jinak dobrej pokus ;-D;-D;-D

3 3
možnosti

Dovolím si přidat jeden názor, nikoliv ́můj,ale dosti ho sdílím:...,,ODS se dál a dál nesmyslně tlačí do středu a pouze nasává voliče umírající topky, což pravici nikterak neposiluje. Od roku 2015 přitom doslova na chodníku leží témata, jejichž řešení je potřebné a neodkladné, protože hrozí zahubit Evropu v podobě, jak jsme ji doposud znali. Pro pana profesora a současné vedení ODS jsou však fuj. S hloupostí, jíž je schopný jen nadutý intelektuál, se nad nimi štítivě ušklíbají. Stačí nahlédnout k sousedům do Rakouska, jak takové nezavírání očí před realitou pokropilo tamní lidovce v čele s mladým předsedou Kurzem živou vodou".

4 4
možnosti

"S hloupostí, jíž je schopný jen nadutý intelektuál, se nad nimi štítivě ušklíbají." slovnik a kadence jako onehda Jirina Svorcova v "narode"...

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS