Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Merto, přiklonil bych se k tomu, že za "B" je správně.

1 0
možnosti

Domnívám se, že to ani fikce moc není. Postavit se proti vrchnosti bylo vždy trestáno a ani metody se vůbec nezměnili. O čtyřiceti letech vládnutí KSČ a trestání nepohodlných bylo již mnoho napsáno. Po listopadu byla naivní naděje pro spravedlnost. Dnes je to opět o poslušnosti k vrchnosti. Poslední ukázkou je příběh bývalého ředitele příbramské finanční zprávy, který po vyměření penále jedné firmě Agrofertu byl odvolán a aby se ho mohli "legálně! zbavit, tak byl přeložen do Prahy se sto kilometrovým dojížděním, což nemohl dlouho vydržet.

1 0
možnosti

Lidi si často myslí, že za podvody mohou politici. Na ně je ale moc vidět, navíc na nejvyšších místech se střídají jako figury na orloji. Jak bylo poznamenáno na konci, nejdůležitější jsou ti v pozadí. Nikdo je moc nezná, nikdo o nich nic moc neví. Ti se snaží manipulovat s politiky, ale než se nějak zaháčkuje, jsou volby a už je politik zase pryč nebo jinde. Takže figury v pozadí manipulují především s těmi, co zůstávají. Náměstci, ředitelé, vedoucí a pak lidé z bezpečnostních složek, kteří když už nic jiného, mohou mít cenné informace.

4 0
možnosti

Soláry!To je téma na demonstraci na Letné!Ale ta by byla proti objednavatelům těch demonstrací.To se nehodí do krámu....;-D

6 0
možnosti

Aktuální kauzy nejvyšších lumpů se opravdu nehodí do krámu, že....

0 0
možnosti

Absence kvalitního scénáře maskovaná veřejnoprávním morálním přesahem.

1 3
možnosti
Foto

sledoval jsem a celkem dobrý dojem a co se konce týče...je připraven na pokračování. Fakticky mě zaujalo, že hrdina si nechá zásadní materiály v zásuvce a podle jeho reakce nijak nezálohované, což se mi zdá přitažený za vlasy.

8 0
možnosti

P63e54t24r 38D74r13a61p78a91l

8. 10. 2019 10:33

to právě pasovalo do jeho poněkud naivního jednání

0 0
možnosti
Foto

V předposledním díle bylo krásně ukázáno, jak jednoduše lze u nás objednat trestní stíhání.

5 0
možnosti
Foto

....ba i výsledek soudního řízení

A není to fikce, obé

2 0
možnosti
Foto

Na tento seriál se dívám a též mne šokovalo, jaké poměry u nás po roce 1989 vládnou.

Je to sice fikce, ale když se zamyslím nad kauzou LTO, kde záhadně zemřelo snad 15 lidí, nebo záhadná sebevražda policisty, tak se tato fikce zřejmě od reality neliší. https://www.lidovky.cz/domov/byvaly-elitni-policista-spachal-ve-vezeni-sebevrazdu.A150820_184748_ln_domov_ELE

1 0
možnosti

neurazilo to...nehrálo si to na akční podívanou. A super byl závěr v Hradišti: "na některých spisech jsou takové žluté nálepky..."

16 0
možnosti

A tak si tady žijeme.Ona ta pravda a láska nad lží a nenávistí nevítězí a nevítězí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik