Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnes, pane Merto, vam davam za pravdu, ale jen v poslednim odstavci vaseho clanku. Zakladem kazde demokracie je uzakonene pravo a z toho vyplyvajici spravedlnost.

Pri projizdeni krajiny v zemi kde dnes ziji, je viditelna touha vymahat pravo zakona a uskutecnovat spravedlnost. I v malem okresnim mestecku je viditelna budova soudu. Je z dob, kdy je tato zeme vytvarela demokraticky stat. Je stale tou velicinou poukazujici na spravedlnost.

Zde CR tento krok neudelala. Duvody, ktere jsou viditelne, vychazeji z minulosti. Zde necham vsem tu diskuzy, proc se tak stalo. Jen pripominam. Organizace statu a politicke usporadani je podle mne pricinou nevzkvetalici republice.

0 0
možnosti
Foto

Ve městě, kde žiji, tak jsou budovy soudů hodně viditelné.

0 0
možnosti
Foto

S Vámi je legrace... Lidé se podvádějí, šidí, kradou si navzájem, zneužívají informace, ovládají slabší od doby, kdy se ozvalo - ecce Homo, a vlastně ještě dříve. Jak se tedy můžete divit, že i v naší době a v našem systému funguje vše stejně, jako před tisíciletími? Jo aha, vlastně ten škaredý kapitalismus...

2 0
možnosti
Foto

Takže on ten klientismus a korupce vlastně nějak k právnímu státu a demokracii, o které tak rád píšete, vlastně patří. Taky umíte pobavit:-)

0 2
možnosti
Foto

Jak by mohla naše demokracie vzkvétat, když do ní stále strkají pazoury členové Bratrstva kočičí pracky? A ráčil jste prozkoumat, v jakých že stranách byli původně ti oškliví pánové, na které poukazujete? Případně v organisacích "spolupracujících"?

A jak zásady pravicového konzervativismu vštěpoval do hlav "souhů" v Prognostickém ústavu dvojitý agent KGB Karel Köcher?

V tom je ten problém.

V něčem ovšem máte pravdu. Kdo dělal za minulého režimu metaře, dnes povýšil na počišťovače. A kdo byl dříve v Národní frontě, sedí dnes ve sněmovně či senátu. Případně ve vládě. Takže - co se vlastně změnilo? ;-D

4 0
možnosti

Tolik nelogicnosti ve dvou dílech jednoho filmu, aby jeden pohledal. Ale respektuju, že někomu se ten film mohl i líbit.

4 0
možnosti
Foto

Blogeři zde hájí svoje nesmiřitelné pravdy a ono to může být i jinak.

1 0
možnosti
Foto

Pro pana Rotha a případně další co si v diskusích léči mindráky, opět upozorňuji že budu mazat

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ve skutečnosti však vidíme, že největším zloduchem u nás je David Rath a Metrostav, ale např. bratři Řebíčkové s Rittigem, Nagyovou-Nečasovou či Topolánkem jsou za hvězdy.

"Nalezené" desítky kilogramů zlata jsou v pořádku, oproti Rathově hotovosti v krabici od vína. https://www.televizeseznam.cz/video/x-talk/jenom-kabelky-desitky-kilogramu-zlata-byly-zajisteny-a-obvineni-bylo-sdeleno-rika-robert-slachta-64020796

4 4
možnosti
Foto

Lžete, nikdo z Vámi jmenovaných za hvězdy není, alespoň ne u slušných lidí. Zase píšete půl pravdy, ne-li celé nepravdy...

0 0
možnosti

Aby komouš nepochválil komouše:-)

4 0
možnosti
Foto

Zajímavé, jak se k Vám ti komouši hlásí a plusují Váš příspěvek.

1 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ta scénka na lodi byla opravdu spíše komická, ale jinak to byl dle mne slušný thriller, napětí tam bylo. Je to film, tak člověk musí občas přihmouřit oči nad věcmi, které se v reálu asi jen těžko uskuteční. Ale pozor, právě dnes např. proběhla tiskem zpráva, že BIS se chystala použít systém na kontrolu dálničních známek k lustrování řidičů a spolujezdců. Někdy prostě nemáme tušení co všechno je možné a co je jen filmovou fikcí.

1 0
možnosti
Foto

Bylo určeno panu Drapalovi

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik