Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Mám velmi podobný názor. Socialisté nikdy nedosáhli více, než za této vlády. A tvrdím, že jestli se Babiš co nejdříve nezbaví Maláčové, tak při příštích volbách může dopadnout úplně jinak, než říkají dnešní průzkumy.

4 0
možnosti
Foto

Náhodou moc pěkný článek na již cca 500x probrané téma....

1 0
možnosti
PK

Příští volby budou jednoznačně vítezstvím pravice, bo pan Fiala to slíbil na sjezdu a pak bude kopírovat AB manželství, ale komunisty nahradí levicoví Piráti.

Pan Filip už vycouvá z politiky kvůli svému zdraví a komunisté se nedostanou do parlamentu, bo jiného politika nemají...a konečně bude klid...;-D;-D;-D

2 0
možnosti
MB

Rozumnou společnost definuji - Jak si reálně stojí ti nejslabší a jak to vypadá se Střední třídou ? Je to právě ona, ona které leží celá filosofie uvalování daňového břemene. Osa - Nízkopříjmoví v podstatě nic neodvádějí, mezinárodní řetězce podobně a oligarchové se nechají dotovat. Úsměvné, kdy Oligarcha banky brání, protože jim osobně dluží 35 miliard Kč - Přitnuli by mu % úroků ! . ..

Odmítám tezi, že dělení Levice - Pravice, nemá význam. Levice své historické místo zde má a mít bude. Jistě, co hodlá konat ? Vlivem rodino tradic živna, se řadím na pravý střed. Makej, uživ rodinu a odevzdej i daně - Nic nenormálního mi na tom nepřijde .Platím si servis - Stát, očekávám nějaké služby. Sužovat do úrovně nutného!

Nenormální mi ovšem přijde, že je Přelevicováno ! Vedle KSČm, je zde ČSSD a hlavně - Hnutí ANO ! = To už je strašně moc ! Mé daně pak mizí do bezúčelné propasti populismu. Dle mne, se komunisté i oranžoví naprosto diskreditují a pošlapávají základní ideje svého vzniku. Pěstují si ve svém lese Brouka kůrovce. Ten jim stromoví čile požírá - Tedy volají = Bude líp, ještě nám tady pár porostů zbylo ! Kája Marxů by hleděl ... Péči o Dělnickou třídu převzal multimiliardář, který ani moc daní neplatí - Žije z daní prostého dělníka, který jej dotuje ... !

2 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik