Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Švadlenko vaše příspěvky nemažu proto, že jak sám o sobě tvrdíte jste demokrat, ale proto, že ani jeden se netýkal tématu blogu, tedy ROA a památníčku v Řeporyjích. Pokud bych podle vás demokraty mazal, tak by všichni ti, co zde příspěvky mají, byli podle vás asi nedemokraté, což by se jim asi zrovna moc nelíbilo:-)

1 0
možnosti

Tak proč jste smazal připomínku válečných zločinů Sovětského svazu? Pokud vám vadí vlasovci, jistě dokážete vysvětlit, proč vám zločiny totalitního Sovětského svazu, který byl něco jako nacistická německá říše, nevadí. Toto je velmi konkrétně k tématu. Máme-li adorovat Sověty, je na místě připomenout jejich zločiny. Jako jste je připomněl Vlasovovi.

2 1
možnosti

A zase komunista smazal příspěvek. Teda, pane Merto, měl jsem vás za slušného člověka, ale už jsem si své mínění o vás poupravil. Jste něco jako Vojtěch Filip.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

R^

Další rozvádění netřeba.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ač p. Stehlíka ne vždy ,,beru", toto je od něho solid. shrnutí, viz.:

Historik: Vlasovci Prahu neosvobodili, to je nesmysl. Ale podíl na povstání mají - iDNES.cz

1 0
možnosti
Foto

Historie není černobílá.

Představte si, že z nedaleké věznice uteče vrah a z hořícího domu zachrání vaši ženu a děti. Pošlete mu děkovný dopis nebo nepošlete?

Já myslím, že máme nějaká lokální zastupitelství a každá vesnice, město či městská čtvrť se může svobodně rozhodnout koho uctí a koho ne. Dělat z toho politikum je nesmysl.

5 0
možnosti
Foto

Máte pravdu Jene. Jenomže, ono šlo, a nejen v tomto případě, především o ono politikum, tedy i o ,,vhodný nástroj".

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti

Problém Rusů je, že se rádi vidí, jak to mají ve znaku: jako Svatý Jiří, který zabíjí draka. Ta země je nemocná a dnes v ní převládnul fašismus. Nejsou příliš úspěšní, tak jim jejich fašistický režim vykreslil vítězství nad nacisty jako národní mýtus - porážku toho draka ze znaku. Pak je pro ně velmi provokující, když jim někdo řekne, že oni byli taky ten drak. Že tu porážku draka učinila demokracie proti různým autoritářům, a oni se k tomu dostali, protože je Hitler po předchozím spojenectví napadl. Není důvod to zamlčovat. A dokud se hodnověrně nedistancují Rusové od Stalina, což byl takový druhý Hitler, asi je možné dál očekávat podobné hysterické reakce tamějšího fašistického režimu. Je ovšem důležité konstatovat, že dokud se své zločinné minulosti Rusové nezřeknou a budou se k ní hlásit, stále představují stejné riziko pro náš stát jako němečtí neonacisté.

9 0
možnosti

Vstup do ozbrojených sil nepřítele v době války je za zradu považováno ve všech zemích světa, přes to vlak nejede. Proto je taky Američani vydali zpátky do SSSR.

6 2
možnosti
Foto

Tzn. byste dal pověsit i nasazené rozvědčíky?

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS