Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

Hm, čekal jsem zajímavý článek nebo aspoň nějakou solidní myšlenku, ale dočkal jsem se jen upatlaných blábolů psaných špatnou češtinou.

4 1
možnosti
MK

RA jako banda opilců a znásliňovačů?

A četl jste někdy ruského vojáka Nikulina - V první linii?

Vaše pžedpověď na konci je mylná - tak to bohužel bylo a dávno se o tom píše.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

IP

"Nadvláda Habsburků je idealizována" , z toho je vidět, že Vám stačí dějepisné znalosti na úrovni starých pověstí českých, jestli to ale není tím, že náš dějepis ve škole končí bitvou na Bílé hoře a pak až vznikem ČSR v roce 1918 - 1948 a rok 1989. Vypadlo nám 300 let dějin, a teď voláme po návratu, někteří tedy spíš zase po odchodu z Evropy, a neuvědomujeme si, že jsme z ní nikdy neodešli, dějiny Evropy nejenže procházeli naší zemí, ale mnoho našich osobností Rakousko-Uhersko i celou Evropu ovlivňovalo. Jde tedy spíš o odkrývání nových obzorů a pohledů, ono to s tou představou katolíků a protestantů, z našeho pohledu není tak jednoduché, nebo snad popřeme hrdinnou obranu Brna před Švédy jen proto, že obranně velel "přeběhlík" od protestantského vojska Jean Louis Raduit de Souches?

7 1
možnosti
JN

A Vy myslíte, že nadvláda Habsburků byl pro náš národ nějaký med?

3 0
možnosti
Foto

Pane autore, měl jste smazat všechno! Takhle je diskuse nevyvážená! ;-DRvRvRv

9 2
možnosti
JN

Pohled lidí na nedávné dějiny se vždy trochu měnil. Pravda je ta, že nyní se tlak stupňuje. Konec konců je to vidět i na uměle vyvolávaných demonstracích, jenž se stůj co stůj snaží bojovat proti rozhodnutím demokraticky zvolených politiků.

1 1
možnosti
LJ

Většina soch je skutečně vztyčena na popud politiků s nějakým záměrem. POkud jde o obnovený Mariánský sloup, tak ten je spíše vztyčen navzdory plitikům. Ti jeho obnovení bránili, jak mohli. Žádný na to nedal ani korunu z rozpočtu města nebo z jiného rozpočtu. Pokud by vás zajímalo sdělení, které má tento sloup nést, musel byste se zeptat sochaře Váni, který tomu věnoval 20 let života, nebo spousty drobných i větších dárců, kteří to financují. Velmi rád bych si přečetl takové zamyšlení. Napište ho!

11 0
možnosti
JH

J38a89n 85H51y76n19e87k

6. 6. 2020 11:43

Z Prahy se stalo panoptikum hlouposti, pražské nabubřelosti, hlouposti tamních politiků, korupčních přisluhovačů jedné z vládnoucích stran viz. výroky opozice. Praha je ukázkou, kam se společnost dostala po 30 ti letech.

11 9
možnosti
MK

Za to můžou náplavy....

1 1
možnosti
Foto

Tak velké množství smazaných příspěvků jsem tu už dlouho nezaregistroval. Co smazaný příspěvek, to povalený mariánský sloup. Fuj! /Článek samotný mne nijak neiirituje/

7 0
možnosti
Foto

Když někdo v podstatě tapetuje příspěvek, který je smazán tak je to proti pravidlům diskuse a zasáhnout by měli admini. Včera asi měli volno, tak jsem to dělal sám, protože si opravdu nenechám zaplevelovat diskusi příspěvky, které nemají s tématem článku nic společného.

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS