Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J20o26s67e49f 73B64á88r53t71a

29. 12. 2020 15:27

Foldyna v PL: S Miroslavem Kalouskem se neshodnu prakticky v ničem, ale jeho slova o tom, že kdyby Piráti měli být v ministerských funkcích, tak je to pro normální lidi důvod k úvahám o opuštění země, bych podepsal. Bylo by to totéž, jako kdyby zemi řídil pan Cemper, Rozumek, Faltová, Kartous a další podobní extremisté. Antifa velící silovým složkám státu je opravdu otřesná představa.

1 0
možnosti
Foto

Je zvláštní, že proti Pirátům, kteří jsou patrně levicoví, tak vehementně vystupuje pan autor, který, soudě dle jeho minulých příspěvků, je marxismem a levičáctvím prošpikován odshora dolů a zase zpátky.

Což platí i pro ty, co s ním souhlasí.

A jaké předvolební trumfy odkryla Vaše oblíbená partaj? ;-D

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 5
možnosti
TT

Problém je, když člověk usuzuje ze sebe na druhé: tzv. Piráti zveřejnili svůj program, ten ovšem velkou většinu lidí, účastnících se kašpárkovskýho divadýlka Volby, nezajímá. Stačí včas před volbami strhnout sochu nějakýho Rusáka - a hlasy do urny už se jen sypou, program sem, program tam.

3 3
možnosti
MR

Pokud by někdo aspoň trochu dbal na dodržování zakládajících smluv EU a eurozóny, měla by ta první tak deset členů a ta druhá nejvýše pět. O tom, že ECB porušuje snad vše, co má vloženo do zakládajících dokumentů ani nemá cenu psát. "Naštěstí" na to nemá nikdo čas, protože je třeba budovat šťastné bezuhlíkové zítřky a při tom dávat pozor, aby východní špinavci ctili "evropské" hodnoty ( za které může říšská, pardon spolková kancléřka vyhlásit co se jí zachce) a dodržovali právní stát v tomto zcela bezprávém spolku. Jsem rád, že se piráti a takzvaní starostové hrdě k tomu všemu hlásí. Alespoň budou pro spoustu lidí nevolitelní.

11 0
možnosti
HH

No zatím to vypadá, že ztrácejí bolševici a bolševici, kteří tvrdí, že nejsou, ale soudy řekli, ze jsou...

1 1
možnosti
Foto

pubescenti, kteří nikdy nic neřídili, za nic nenesli odpovědnost, ale všechno vědí nejlépe ... doufejme, že zůstanou mimo hru, pokud ne, bude to hospodářská katastrofa Rv

12 6
možnosti
HH

Hlavně, že komous, stbak, lhar a zloděj to řídí skvěle... žádný chaos, žádné monology, kdy si člověk myslí, že mluví chovanec Jedličkova ustavu... prostě staromarxista..

2 6
možnosti
Foto

Jedny piráty už Česko zažilo, v r. 1946 regulérně vyhráli volby, v r. 1948 ukázali svoji praktickou politiku naplno a vše dovršili měnovou reformou 1953. Celkové hodnocení 40 let temna. Chceme to znovu? Je jedno jestli to jsou piráti rudí nebo zelení, na barvě nezáleží, pořád to jsou piráti.

29 0
možnosti
ZD

Souhlas. My si pamatujeme - mladí a nedočkaví si to chtějí zopakovat jen pod jinou barvou. Je to umně postaveno na souboj mezi mastodonty a těmi mladými, co si vzali za úkol věnovat se nezištně národním zájmům.

11 0
možnosti
SV

Starostové a zhulený bolševici...Parta za všechny prachy;-D

18 0
možnosti
JT

J62i65r42i 89T89i93c87h96y

28. 12. 2020 16:06

Prijmuti vetsiny tech zminenych cilu by znamenalo znacnou hospodarskou ztratu.

12 0
možnosti
ZJ

Pirát byl vždy zloděj a vrah. Ten český je navíc zelený.

A STAN ? Škoda mluvit.

19 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik