Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Jak, u pana Merty, jinak... Vy snad, kdyby Vám někdo z obdivovane party vypích halapartnou oko, tak na něj s povděkem tím zdravým okem mrknete.

1 0
možnosti
Foto

A81l43e49š 14M62e80r50t13a

21. 4. 2021 17:08

Nevím o čem je řeč a mám nějak pocit, že jste to vůbec nečetl, protože váš příspěvek vzhledem k obsahu článku nedává vůbec smysl.

0 0
možnosti
MB

Přátelsky, bez emocí. Nelze nevidět příchylnost KSČm, ke Kremlu. Chápal, bych, pokud by tam budovali socialismus. V Putin představuje Byzantsko - autorito - agresivní, oligarchistický režim, polodemokracie. Lidi žili v chodbě, pokračuje se. Národní bohatství je jim k ničemu. Pak se dobře nakupuj i fotbalové kluby Chelsea ap. Čili zvláštní kapitalismus pro vybrané jedince . Podporovat ? ...

Nostalgie z osvobození před 76 lety ? No dobře, rok 1968 je přece v datumu bližší ! I císař Gorbačov pravil, že Otrok si svou svobodu z Kolosea zaslouží ! Oběti, bohatě zaplacené za 41 let ! Takže co ? Slovanství ? Jaké ? Vždyť jsme směskou - Od Vikingů, přes Germány, viz rozbory DNA !

Podporou Ruska KSČm podporuje vlastně koho ? ČR ? A jak ? Vždyť obchodujme, navštěvujme se - Moskva si sama na sebe sankce přivolává ! Výhoda peněz pro domácí vybrané ? Asi šolich dobrý - po hraně velezrady ! Tak či onak, bude to na nějaká % stačit? Vážně, osobně nechápu ... :-)

4 0
možnosti
VB

Rakouské komunisty volilo 0,7 % voličů, jsou na vyhynutí. Ale všem západním zemím tu a tam hrozí různí extrémisti, vč. pravicových či nacionalistických, neonacistů, stejně tak "levicových" neuznávajících skutečnou demokracii a právní stát, v němž nemá záležet na "vůdci", ale spíše na dodržování zákonů a funkčnosti nestranného výkonu státní a veřejné správy bez korupce, klientelismu, čili potřebujeme pravý opak Ruska, ať ho u nás jakkoli hájí KSČM nebo SPD (jen prokazují, že se do západ. civilizace nehodí).

0 0
možnosti
JK

Aleši, "demokratický socializmus" je protimluv jako suchá voda. Z podstaty jednoho a druhého směru to nelze sloučit, pak z toho plynou další nesmysly, jako "smíšená ekonomika", uf, to je blbost, když část povedete socialisticky bez peněz, jen účetně na dluh (tak to totiž v socialismu je), jak vám ta druhá tržní část přežije, budou dvojí banky, nebo dvoje účetnictví i bankovnictví.

I když mě to trochu bolí vím, že musí existovat demokratická levice, ale proboha, demokracie nesnese žádné prvky totality. Dobře může si demokratický levičák myslet, že někdo, nebo nějaký tým přerozdělí spravedlivě peníze všech vybraným jednotlivcům a firmám, které rozmnoží bohatství všech. Osobně tomu nevěřím, ale pokud budou zachovány všechny svobody, jde jen o technickou stránku vlády.

Socialismus znamená násilné převzetí moci, její násilné udržení a násilné šíření, doslova řečeno "všemi prostředky". Žádná svoboda, žádná demokracie, takže název jen lže a láká nevědomé těmi "všemi prostředky" v tomto případě lží.

Myslím, že po Ruském vraždění Čechů nevědí ani zběhlí politologové jaký to bude mít dopad na preference, takže váš rozbor je jen úvaha bez reálného dopadu.

Reálně je ve společnosti do 10% radikálů z toho do 5% tvrdých radikálů, kteří chodí k volbám celkem spolehlivě, teoreticky jsou schopni udržet jednu i dvě strany v parlamentu a mohou i posílit, pokud najdou dobré téma, třeba migranti, pak mají i na 15%. Do tohle rybníčku šla lovit neslavně trikolóra, ale Okamurovci se zjevně nedali a na tvrdé komouše ani Klaus ml. nemířil. Tvrdý pravičák má jasnou představu jak má vůdce vypadat z venku i zevnitř a to skutečně učitel s tělesnou vadou není a nebude. Jak ho to napadlo, nechápu. No a co vy, budete lovit u radikálů? Nebo se vrhnete na tu hrstku zbylých socanů a umírněných komunistu spolu s vyléčenými babišovci a začnete loupit u Pirátů? (kouzlo nechtěného) Ale jak říkám s tím volebním středem to Ruské vraždění Čechů zamává a nikdo neví jak.

3 0
možnosti
Foto

A to se Vám zdálo? Nejezte na noc nic těžkého. ;-D

2 0
možnosti
AM

A28d22a52m 58M59a15l81ý

21. 4. 2021 13:47

Je jasné, že jsme zbytečně provokovali Rusko skladem munice. Ti přitom již v kauze Radar dali jasně najevo, že podobné drzosti od svých kolonií nestrpí.

Dopady jsou jasné.

Budeme si sypat popel na hlavu a slíbíme, že už nebudeme zlobit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik