Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Bylo by dobré si uvědomit k čemu dojde:

- dosud byli manželé muž a žena (třeba i homosexuálové, protože nikdo na radnici se neptal na jejich sexuální orientaci a pokud požádali o adopci, mohlo jim být vyhověno. Že měli každý ještě svého dalšího partnera nikoho zvlášť nezajímalo)

Pokud budou manželi i muž, muž a nebo žena, žena vnese to do komunikace i práva nejistotu. I u dětí - kdo bude máma a kdo táta?

Nepovažuji to tedy za přínosné, ale věřím tomu, že se to uzákoní. Moudré věci obvykle uzákonit nejdou, ale ptákoviny hned.

No a pak jsem zvědav, co dalšího aktivisté vymyslí. Přece neřeknou, že je dosaženo toho, co bylo potřeba a že tedy si budou hledat jiné zaměstnání.

Budou prosazovat třeba rezervaci parkovacích míst pro homosexuály u Kauflandu?

Uvidíme.

Zatím nám (občanům Prahy) pan primátor Hřib jen udělal radost přidělením 650 tisíc na Prague Pride. Sice to prošlo až na podruhé, ale prošlo to.

Hurá.

0 0
možnosti
PK

Uznávám, že společnost se vyvíjí. Nutno reagovat i vývojem práva. Ženy také neměly v době ne příliš vzdálené a to ve vyspělých státech volební právo. Kdybych byl homosexuál -při rovnosti práv a povinností, tam kde je to možné, by mě název registrované partnerství nepohoršoval, naopak. Kolika procentům vadí, že nejsou "manželi" a neuzavírala manželství?

0 0
možnosti
JL

Mam na Vas dotaz pane Merto. Komu ze stejnopohlavniho paru, v pripade rozchodu pripadne adoptovane dite? V pripade paru heterosexualniho je to automaticky zena, ale kyz jde osoby steneho pohlavi tohle samozrejme neplati, komu redy pane Merto?

0 0
možnosti
Foto

O střídavé péči jste slyšel? A jen tak na okraj žádný soud dítě nikomu nepřiděluje, natož automaticky ženě.

0 0
možnosti
PC

Tak spojovat homoproblematiku s možností kandidatury na prezidenta, to je tedy fakt síla.

1 0
možnosti
PS

Na kandidáta na prezidenta je moc mladej!!!!

0 0
možnosti
BG

Udělal nebo neudělal... Proč máte potřebu posuzovat nejednotnou skupinu, kterou spojuje jedině a pouze stejná sexuální orientace? Taky házíte do jednoho pytle všechny lékaře? Ty dobré posuzujete podle těch špatných? A automaticky jsou všichni špatní?

Nejste zase tak mladý, abyste nevěděl, že duhové průvody tady v Česku nejsou odjakživa. Proč jste se tedy touto otázkou nezabýval v době, kdy tady ještě žádné takové průvody nebyly? Nikdo se o nic nezasloužil, ale i přesto homosexuálové měli horší společenskou situaci než nyní a názory na ně tehdy rovněž nebyly zrovna přívětivé.

0 0
možnosti
PB

Proč máte potřebu posuzovat nejednotnou skupinu, kterou spojuje jedině a pouze stejná sexuální orientace? Taky házíte do jednoho pytle všechny lékaře? Ty dobré posuzujete podle těch špatných? A automaticky jsou všichni špatní?

----------

Bronislav Gabryš v jiné diskuzi: To samé dělají zneuznaní a zakomplexovaní heteráci - chtějí, chtějí a chtějí, dupy, dupy, dup zachovat manželství v současné podobě. A budou otravovat tak dlouho, dokud si neprosadí svou.

----------

Vám je naprosto jedno, co cancáte. Hlavně že útočíte. Vy jste přesně ten odstrašující příklad k heslům typu: Požadujeme od majority respekt a Proč by děti nemohl vychovávat milující stejnopohlavní pár.

Vaše urážky a zesměšňování oponentů v diskuzi, včetně povýšeneckého tykání jim, je varováním všem, kteří se domnívají, že když se někomu bude ustupovat, ten to vrátí vděčností. Co si ze svého života pamatuji, tak lidem automaticky a arogantně tykali jen StBáci, komunističtí policajti a politruci.

A váš veřejný projev k tomu nemá daleko. Nejblíže je k chování křupanského Kremlu vůči zbytku světa.

4 1
možnosti
PB

Neznám jediný klad, pracovní výsledek, či společenské renomé, pro které by měl být Stropnický dobrým kandidátem na prezidenta.

3 0
možnosti
PS

Maminka mu koupila zámek a tatínek vyhlašuje války!! ;-D

0 1
možnosti
JL

"Ještě není vyhráno", píše autor. Ale proč by mělo být? Nabírat nevinné děti do homosexuálních dvojic, které si hrají na rodinu a manžele, mi připadá úchylné a trestuhodné. Nicméně chápu, že lidi vytvářejí koncepty a podle nich mění svět. Koneckonců komunisti toužící po konceptu rovnosti, spravedlnosti, taky musely počkat asi 80 let, než pochopili, že ničením kapitalismu se nikam nedostanou ani s pomocí gulagů...I když Číňani mají své převýchovné tábory i nadále, kapitalismus jim prozatím nevadí. Resumé: vytvořit roztomilý koncept je hezké, ale realita se ozve. Realita je příroda...a přírodu si každý nese v sobě, říká se tomu geny.

1 1
možnosti
JD

blábol ... homo manželství je stejnej nesmysl jako veganskej stejk .. předpokládám, že nikomu, kromě samotných homo , by nevadilo postavit registrované partnerství právně na úroveň manželství. Ono přijmout homomanželství by totiž i znamenalo změnit tradičního ženicha či nevěstu na něco neutrálního (žadatel o sňatek 1 a 2). Ono ..a zde přítomná nevěsta Karel Pulec zní opravdu blbě .. takže taková prý "maličkost" znamená, že už žádná holka nebude snít jak bude jednou krásnou nevěstou. Prostě homo loby a vymaštění aktivisti jchej rodinu totálně zničit. Je to vidět na x pohlavích, vychovávání dětí bez identity, likvidací mámy, táty a nahrazováním rodič 1 a 2 ... no ať jdou ke všem čertům.

4 2
možnosti
JL

Nevěsta Karel Pulec....třeba by se to Karlovi líbilo.

0 0
možnosti
PC

K adopci dětí stejnopohlavními páry: Stale se mluví o právu gayů a leseb vychovávat společně dětí. Krásné empatické řeči z pohledu dospělých. Mě by ovšem zajímalo, zda se ale vůbec někdo ptal na práva dětí a to, jestli by v takové rodině opravdu chtěly žít.

Dělal někdo seriózní průzkum na toto téma?

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS