Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, jak to podat? Asi takhle - nebejval, nebejval...

2 0
možnosti
Foto

K vašim názorů na oblast bývalé Jugoslávie se vyjadřovat nebudu, jen odmítám váš účelový a tendenční výklad historie a událostí.

Chci se vyjádřit k Zemanovi:

"Jen hlupák nemění názor". S tím lze souhlasit.

Ovšem názor také často mění ti, kteří se potřebují něčemu nebo někomu přizpůsobit a přijímají jiný názor, aby se zavděčili.

Pak ale také existují ti, kteří mění názor, ač k tomu nejsou nuceni. On totiž jen idiot bez zásadních důvodů mě ní názor, aby ten jeho nový byl horší jež původní a významně se od původního odlišuje.

1 0
možnosti

Za sebe ať se Zeman omlouvá, až bude zase strašit na Vysočině. Jako prezident ČR by neměl kritizovat akce NATO, které odsouhlasili všichni její členové. Je to všechno voda na mlýn Ruska, jako konec konců většina aktivit, které Zeman v poslední době vyvíjí.:-/

6 3
možnosti

Zásadním problémem v bývalé Jugoslávii bylo, že Srbové odmítali právo na sebeurčení ostatních národů Slovinců, Chorvatů, Bosňanů a dalších. Jugoslávie byla uměle vzniklým státem v roce 1918 původně pod názvem Království Srbů, Chorvatů a Slovinců. Vzhledem ke kulturním a civilizačním rozdílům mezi jednotlivými národy neměla šanci přežít.

4 0
možnosti

Ocenil bych kdyby se Zeman omluvil za všechny lži, které i soudním rozhodnutím pronesl a omluvil se značné části občanů za to jak vykonává, proti zájmům ČR, funkci prezidenta.

6 1
možnosti

Kosovo se nesmí odtrhnout, ale Rusové smí okupovat východní Ukrajinu, to je přece jasný jak facka, ne.

6 2
možnosti

Pouze několik poznámek. 1. Prezident Zeman se omluvil za to, že jako předseda vlády povolil přelety letadel NATO nad naší územím a odsouhlasil bombardování. 2. V Kosovu vznikla obrovská letecká základna USA 3. Na Kosovu vydělala Mrs Albright několik miliard

3 3
možnosti
Foto

Vážím si Zemana za to,že se omluvil. Příjemně překvapil.

4 3
možnosti
Foto

Zeman nepřekvapil. Podle všeho splnil přání Ruska. Kdo mu finacoval volební kampaň. Nebyl to náhodou Лукойл. Takže čí chleba papáš toho píseň zpívej.

3 1
možnosti

To si opravdu myslíte, že všichni čtenáři jsou tak povrchní jako voliči Babiše a nebudou si nic ověřovat?

Jednak je váš článek psán propagandisticky jen ze srbského pohledu (kroky Srbů jsou označovány eufemismy, kroky Kosovských Albánců jako terorismus).

Za druhé je třeba říct, že po ztrátě Kosova ve 14. stol. už v něm nikdy Srbové nezískali národností většinu a celkově už měli nad územím jen tu a tam správní dohled v posledních desetiletích. Spíš bych to přirovnal ke ztrátě Slezska, na které mají Češi rozhodně historicky větší nárok, než Srbové na Kosovo.

Miloš zeman fakt dlouho neváhal a nepovolil až pod tlakem spojenců, ale naopak o půlnoci svolal mimořádnou schůzi vlády a ta rozhodla v řádech pár hodin a sám Zeman byl jednoznačně pro.

12 2
možnosti

I96v62o 69B69o73u62š56e

19. 5. 2021 7:35

Tak pouzit jako zdroj wikipedii, to chce odvahu a pevne nervy ...;-D A drzost.

2 0
možnosti
Foto

I wikipedie má uvedené zdroje a odkazy na Sputnik atd. tam vidět nejsou:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik