Diskuse

Energošmejdi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mnoho lidí je laxních při uzavírání smluv, protože si myslí, že je stát chrání před jejich špatnými rozhodnutími.

0 0
možnosti

Zaujal mě článek v Právu o tom, že energošmejdi už se vrhají na zákazníky té firmy pana zkrachovalého miliardáře. Považuji to za vrchol. Tyto firmy jsou šmejdi a pan majitel, asi vzhledem k tomu, že je miliardář, je úctyhodný podnikatel.

1 0
možnosti
Foto

Důvodem zdražování zemního plynu je fakt, že jej Rusko v posledních týdnech dodává do Evropy záměrně citelně méně. Ruský plynárenský gigant Gazprom omezením dodávek plynu po svém tlačí EU k tomu, aby nekladla překážky do cesty zprovoznění plynovodu Nord Stream 2.

1 4
možnosti

Obávám se, že mýlíte. Tyto pověsti dementoval i čelný představitel německé vlády.

0 0
možnosti

Se stářím přichází rozum. Ale pouze někdy.

0 0
možnosti

Ruský plyn musíme hrdě odmítat, od Vrbětic jsme zásadoví.!

4 2
možnosti

Tak tak. Zpátky ani krok. R^

4 0
možnosti

Vazeny pane Merto, neni me jasne proc Cina kupuje americky zkapalneny plyn. Podle zdejsich informaci je drazsi nez rusky. Proc nedovazi plyn rusky, zdroje jsou bliz, nemusi se dvakrat precerpavat jako ten americky. Navic Jsou Putin a Si pratele stejne jako cinky a rusky lid. Muzete me vysvetlit proc Cina dovazi plyn americky?

Pred nekolika lety jsem cetl o vystavbe potrubi pro primy export plynu z ruske Sibire do Ciny, co na tom je pravdy?

1 0
možnosti
Foto

A53l97e73š 48M82e86r54t82a

17. 10. 2021 8:16

To by sice byla otázka spíše pro ty Číňany, ale pravděpodobně to bude tím, že ruský plyn kapacitně nestačí. Ono je spíše zajímavé, proč Američané tan plyn Číňanům prodávají, když s nimi vedou prakticky obchodní válku. Asi je to ale dobrý kšeft.

0 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

1) Pravda. Pouze je mi líto Pavla Lišky. Zdá se totiž, že ten jeho měsíc s navezeným pískem a krátery už asi nepostaví. :-)

0 0
možnosti
Foto

J92i56ř88í 33K57i16n64d21l

16. 10. 2021 22:10

Krach Energo Bohemia je daň z CO2 na všechno, nesmyslné odstavování moderních uhelných přemrštěné energetické daně a gigantické ekologické dotace.. To vše žene ceny energií nahoru. Energo Bohemia , aby udržela ceny energií nakupovala je pouze ,kdy cena byla výhodná ne dlouhodobě. ČEZ nakupuje na několik let dopředu. V momentě, kdy ceny začaly jít nahoru byl pro Energo Bohemia konec.

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Takoví vykukové by měli, po dosažení určeného počtu klientů, složit velmi tučnou zálohu - kauci - pro případ krachu. To je ovšem role státu něco podobného požadovat. A v tomto případě i odpovědnost státu za podobné maléry. Pan profesor to ale má určitě připravené!

1 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS