Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No pokud rekreační zařízení není zcela zaplněno, tak se tam vlezou jak uprchlíci, tak poslanci! Kde je problém?

1 0
možnosti

Patrně problém byl nebo snad je v tom, (kdesi o tom někdo psal) že tohle zařízení nebylo určeno pro pobyt maminek s dětma a tak se tam v souvislosti s ubytováním těch uprchlic s malýma uprchličátkama dělaly nějaké úpravy, vaření, praní, prostory na hraní dětí a tak. Takže teď to zase není úplně vhodné pro tu původní formu rekreace nebo školení zaměstnanců. Ergo kladívko - buď uprchlice s dětma nebo rekreanti. Dohromady to asi moc nepasuje. Ale nebyl jsem tam, takže nemůžu kopat jednoznačně za jednu nebo druhou stranu.

0 0
možnosti

Najděte si nejprve přesné informace a až potom něco pište. Začalo to poslancem ANO, který řešil, že zaměstnanci Sněmovny nemohou na Vánoce do Harrachova.

2 7
možnosti

A jejej, tak za to může zase Babiš.

;-D;-D;-D

14 1
možnosti

To je teda překvapení zjistit po 30 letech, že něco takového existuje. Oni tam tedy jezdí převážně zaměstnanci, nikoliv politici, ale na to kopnutí do politiků je to vděčné téma.

Aspoň že jste objektivně napsal, že to rozhodnutí udělala kancelář sněmovny.

Komický u tohoto tématu je jeden z poslanců SPD, který Pekarové Adamové nadává, ale přitom jeho strana by ty utečence nejraději poslala na sibiř.

Zajímavá byla také informace, že jeden z aktivních, který chtěl chatu vyprázdnit, byl poslanec ano. To jste nezmínil.

6 14
možnosti

tu informaci o poslanci ano jste si ovšem dost přibarvil...on se ptal, že pokud je tam volná kapacita, tak jestli se dá využít ;-) Navíc jeden opoziční poslance rozhodně nemá na chod kanceláře sněmovny ani ten nejmenší vliv :-P

17 0
možnosti

Proč má takový bezvýznamný článek tak vysokou karmu?

Že by karma ve stylu pana Petříka?

3 10
možnosti

Protože je takový neutrální a čtenáři se nebojí pod něj vyjádřit svůj skutečný názor.

Vy jste si ještě nevšiml, že už opět žijeme ve lži ?

8-o

5 0
možnosti

Nestyděli si říct o příspěvek na elektřinu, tak je vypakovali, to by chtělo dalších 0.5M národních hostů k zakořenění!!

0 0
možnosti

Pekarová je schopna čehokoli

9 0
možnosti
Foto

I do Harrachova se odváží! ;-D

0 0
možnosti

Je spousta hotelů v Itálii, kde jsou ubytováni Ukrajinci i běžní hosté. Asi by to tak šlo i v tom Harachově. O válce na Ukrajině si myslím své, ale ty mámy s dětma obdivuju. Pomoc nás nezrujnuje.

8 0
možnosti
Foto

A29l14e79š 67M22e86r70t53a

10. 12. 2022 13:29

Přesně, a nejde jen o Ukrajince, proč neumožnit využít ty volné kapacity pro komerční využití, ať se to alespoň trochu rentuje.

5 0
možnosti

Hromadné rekreace placené státem vymyslel zřejmě Hitler (na Rujáně je obrovský opuštěný komplex) a komouši v trendu pokračovali.

Ani naši demokraté nepohrdnou rekreaci, když mají tak namáhavou práci. :-)

4 2
možnosti
Foto

Já jim to chatu nezávidím.

3 1
možnosti

Uprchlé matky na horách, s dětmi. V zimě a ještě z Ukrajiny? Vynikající téma ! Každý si vyloupne co potřebuje, děje se. U nich podstatné-Bydlely, bydlí a budou bydlet dále. Tou už je blbé, není co řešit ...

Souhlasím s autorem, jde o jiný pohled. Sděluji bez závisti, prostě nerozumím tomu- Vše začíná kantýnou - cenami pro chudobné poslance. Pokud nemají na párek? Ideální jim poskytnout naše chalupy, po horách. Aby se měli kde rekreovat. Jsou to taky zaměstnanci-lidé. Majitelé nemusí zoufat - Zrekreují se rovněž.Kdekoliv - jako kdokoliv jinde. Podobně je to s imunitou, nepochopil jsem dodnes.Naivně to chápal- Svoboda projevu v místnosti, nebo u mikrofonu pultíku. Běžný občan vlasrtbně nesmírně riskuje, třeba besedou v hospodě... !

Rozumně- demokracie je i drahá.Chod celého aparátu, těles něco stojí + příjmy zúčastněných. K tomu obvyklé kořistění-dublování funkcí ve výborech ap. Budiž, nezávidím. Pořád ovšem nechápu-

Jak si nějaká nevýdělečná organizace může dovolit vlastnit své rekreační středisko? A proč vlastně. Kdo ji to hradí?Tedy si odpovídám- Jsem to já a další, poplatníci. No dobře a co za to dostáváme my- zaměstnavatelé ? Rozumné a přehledné Zákony, snižování byrokracie ? Jó matky na horách, to je téma ! :-)

17 0
možnosti

Přesně tak pane Bučku, začíná to levnou kantýnou a končí poloprázdnou chatou v Harrachově.

Daňový poplatníku mlč a plať!

13 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik