Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda vy jste si ale dovolil,.....ted to ale od tech valecnych gaucovych strategu schytate. Vam karma.

0 0
možnosti

ještě k tomu, co píšete Vy pane Horáku. Ještě chybí Vaše "všichni Rusáci do plynu" a konečně uspokojíte svoji výraznou a nekonečnou frustraci z toho, že někdo jiný může mít názor, který je v protikladu s tím Vaším. Vy musíte mít těžký život.

1 0
možnosti

Typické. Dovolil jsem si vyjádřit své krajní znechucení nad autorovou snahou relativizovat zločiny Putinovy diktatury a on mi to už čtyřikrát smáznul. Takže ještě jednou:

Rusák nemá na Ukrajině nárok vůbec na nic, leda na to, aby svými tlejícími ostatky pohnojil slunečnice. Rusové už mají svou zemi a místa je v ní dost, tak ať si žijí v ní. Ne že budou vyvražďovat jinou, aby se v ní mohli usadit a zotročit ty zbytky místních obyvatel, které nechali naživu. Postoupení jakékoli části Ukrajiny smradlavé Putinově diktatuře znamená legitimizovat válku, vraždění, mučení, únosy, znásilňování a genocidu jako prostředek k získávání území. O tomhle se prostě nediskutuje a kdo po takovém jednání volá, je stejná zrůda jako masoví vrazi a teroristé z Kremlu.

1 2
možnosti

Nějak jste si asi nevšiml, že boje probíhají především na starém historickém území Ruska, kde žije převážně ruskojazyčné obyvatelstvo - a to Kyjevu asi moc podléhat nechce.

;-(

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

A ty se mu divíš? Já bych tě do té doby než ti vychladne hlava, smáznul taky.

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J24a17n 53S30v84a81t23e91k

13. 2. 2023 14:03

Někteří "mírotvorci" tvrdí, že je třeba snížit podporu Ukrajiny (v oblasti dodávek zbraní) výměnou za garance ze strany mezinárodního společenství (i Ruska!)...

Co takhle to udělat jinak:

Buď Ukrajinci již nedostanou ani náboj, ovšem až v okamžiku, kdy Rusko zcela zlikviduje svůj zbrojní průmysl (který teď jede na plné obrátky a uměle zvyšuje HDP) a zbaví se 90% (ideálně 100%) svého jaderného arsenálu, aby si nemohlo doplňovat své zbraňové systémy na Ukrajině a vyhrožovat použitím JZ.

A nebo Ukrajincům bude poskytnuto určité množství ZHN (aby si Rusové tak nevyskakovali) jako omluva za to, že kdysi neprozřetelně souhlasili se svým nejaderným statusem (a nemuseli - kdyby teď JZ měli, myslí si někdo, že by v roce 2014 Rusové vtrhli byť i jen na Krym?)...

A rozhodně je třeba, aby bylo navráceno Ruskem každé území ukradené od rozpadu SSSR kterékoli sousední zemi Ruské federace.

Teprve potom lze hovořit o míru.

Prostě cílem musí být MÍR podle "demokratického Západu" a nikoli podle Ruska.

3 2
možnosti

Rovnováha musí být.

;-)

0 0
možnosti

No tak hlavně vy jste pane Merto nepochopil, že nelze postoupit území jednoho státu druhému jenom proto, že se ten druhý stát rozhodl, že ho chce. Petici Matěje Stropnického a spol. nemá smysl řešit. Je to blábol člověka, který zlikvidoval stranu Zelených, v tandemu Hustá Dvojka pomohl vyřadit ČSSD z parlamentu a jeho spolutvůrce také neobestírá žádná zázračná aura. To, že na to někdo reaguje víceměně nas...ně, je jen adekvátní reakce na hloupost tohoto díla.

6 0
možnosti
Foto

A15l22e70š 19M60e16r77t57a

13. 2. 2023 16:22

Napsal jsem snad něco takového? Podsouvání názorů, úmyslů, tak přesně reagoval bývalý režim a tehdejší tisk na Chartu, tak reagujete vy, a mnoho dalších zde.

1 1
možnosti
Foto

Jelikož je mi tady některými diskutéry s bolševickým myšlením opakovaně podsouváno, že podporuji Rusko, že si dovoluji znesvětcovat odkaz Charty, tak musím znovu zopakovat, že ten článek není o petici Mír a spravedlnost, není o Chartě, ale o retorice odpůrců první jmenované, která jak je vidět tady z diskuse, tak se fakt o mnoho neliší.

4 4
možnosti

Ale tak trosku maji pravdu co? ;)

5 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik