Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je třeba se podívat jak kdo v EU parlamentu hlasuje. Piráti podpoří každou kravinu a bohužel, opakuji bohužel jednou z mála proti je komunistka Konečná. Ještě poznámka. Filala všude roztrubuje, že nejsme malou zemí a je o nás slyšet. Není. A to díky této vládě, která EU poklonkuje. Je načase být hlasitým členem EU a na kraviny v podobě termínů zateplení či likvidace automobilismu nepřistoupit.

2 0
možnosti

Cesta do pekel je dlážděna ideologickými úmysly.

;-(

0 0
možnosti

Spravuji tři domy. Spotřeba plynu na vytápění při zhruba stejné rozloze:

31 MW (1974)

21 MW (1986)

12 MW (2011)

Liší se to použitými materiály a zateplením v posledním případě.

Takže, jestli dezolát křičí, jak nemá peníze, tak by se měl sám zajímat, aby zeteplil.

1 3
možnosti

J60a80n 42K65a26r57a14s29e33k

20. 3. 2023 18:24

co znamenaji ta cisla v zavorce? rok vystavby? Panelak nebo bytovy dum. Atd.??

Mohl bych se ptat jeste radu dalsich veci, ale protoze se s dannou problematikou bohuzel musim aktualne zabyvat, tak jsem ochoten si vyslechnout i nazory od nekoho, kdo je pro zateplovani.

Predeslal bych, ze celosvetove je zateplovani odsouzeno k neuspechu a je to jen velka cerna dira pro transformaci penez od statu (obcanu) smerem k stavebni branzi a vyrobcum izolaci.

Vim ze u panelaku je navratnost lepsi (zejmena u tech od roku vystavby 1975-1990), ale uz i u solidnich bytovach domu z poiloviny 60. let se najdou situace, kdy se to zaplati az za 30 let. Je to proste strasne variabilni a proto skutecne nechapu, proc by mel dezolat vrazet penize do neceho, kde sam nema sanci spravne odhadnout, zda se to vyplati?

4 1
možnosti

by me zajimalo, jak mi zakazou palit drevo

0 0
možnosti

Pokud by to opravdu chtěli udělat, tak zákonem.

1 0
možnosti
Foto

Teda, autore, vy máte ty komunistický metody hodně silně zalezlý pod kůží, už je chcete vidět všude. Asi se vám po nich stýská.

5 11
možnosti

Zelení novokomunisté z Brusele už hodně let útočí a úspěšně dobývají čím dál větší díl EU. Brzo tady bude totalita jako za komunsitů, akorát díky modernímn technickým prostředkům, počítačům, internetu, bezhotovostnímu placení kartou a podobně mnohonásobně účinnější .

7 2
možnosti

Chtěl bych upozornit zejména na problém starších venkovských domů - hospodářských stavení (dříve jednoznačně převládající druh staveb na venkově). Byly často stavěny tak, že neměly ve dvoře omítku, ta byla jen z venkovní strany. Takže nejdříve by se musely provést omítky na rozsáhlé ploše. V těchto staveních se ale často bydlí jen v několika místnostech, zbylé jsou prázdné, přesněji slouží jako sklady. Neobývané místnosti ovšem také mají okna, která by se nyní měla povinně měnit... To by znamenalo obrovské, přitom zcela zbytečné náklady.

Rovněž venkovské rodinné domy, ve kterých žijí senioři, nahoře často neobývané patro, původně zamýšleno "pro mladé". Podobně ale vilky ve městech. Vše nesmyslně zateplovat, ač dům je z poloviny prázdný?

K výše uvedenému ještě přidejme úmysl zvýšit daň z nemovitostí ze strany současné vlády, což právě u velkých domů bude výrazné, a bobtnající problém je na světě.

10 0
možnosti

J97a30n 51K92a40r28a26s21e11k

20. 3. 2023 14:47

uz Vas tady sleduji delsi doby a mam takovy dojem, ze jste nejaky az moc premyslejici clovek se zdravym rozumem. Na schuzich neseho ulicniho vyboru casto soudruhum rikam: na takove lidi jako je Kriz je treba si davat pozor. Prichazeji casto s validnumi argumenty, ale jejich cilem je rozbit jednotu nasich mas. Na kazdem opatreji je totiz mozno vzdy neco najit a ktitizovat. Ale jestlize takova ktitika slouzi pouze k tomu, aby se rozdelilly nase rady, pochodujici semknute pod vedenim petikoalicni vlady smerem k lepsim zitrkum, tak pak je treba se s podobnymi kritiky vyporadat zhurta.

4 0
možnosti

Eurohujeři opět v plné pohotovosti ;-D;-D

11 3
možnosti

Zpátečníci se mohou podělat, ale vývoj jde v EU dál :-) Ato je dobře.

4 17
možnosti
Foto

Tady nejde o zpátečnictví, ale o neřešení sociálních dopadů zelených reforem. Mimo to autoritativní prosazování čehokoli je nebezpečné a ve svých důsledcích často i kontraproduktivní.

10 1
možnosti

Člen KSČM se pozastavuje nad bolševickými metodami ;-DR^EU

7 14
možnosti

M90i36l92a57n 41V48i76k

20. 3. 2023 17:33

Já se zase pozastavuji nad Vaším .... "myšlením".

1 0
možnosti

Autore, ve vašem blogu postrádám zmínku o tom, že za Česko schválil v Brueselu ten Green Deal Babiš. Takže my jsme s tím souhlasili a nikdo nám nic nediktuje.

8 4
možnosti

Babiš schválil rámcovou smlouvu GD, tak jako všichni ostatní premiéři z celé EU. Fiala tenkrát křičel, že za to všechno může Babiš a že on, jako premiér to změní!

Co Fiala udělal? Před předsednictvím plameně hovořil, vše vyjednáme! Emisní povolenky omezíme, elektroauta omezíme.

Co se stalo po předsednictví?

Fiala je maximálně spokojený, bylo to nejlepší předsednictví, jaké svět kdy viděl! Všichni si plácají po ramenou, vše bylo skvělé!

Realita je ovšem jiná a krutá, emisní povolenky se rozšíří, elektroauta také.

Volič pětikoalice jásá? :-(

17 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS