Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

ODS-zavedení rovné daně, poplatků ve zdravotnictví, zrušení plošné mateřské, pohřebného, prvních 3 dnů v nemoci, okleštění podpory v nezaměstnanosti o 1 měsíc, nezvyšování min. mzdy 7 let. Volit ODS může už jen člověk, který trpí ztrátou paměti.

2 0
možnosti

ODS je pro mne nevolitelná, protože se nezbavila svých gaunerů. Fiala je možná dobrý politolog, ale špatný politik! Bělobrádek z KDU-ČSL jej naprosto převálcovával svým klidem a věcností bez populismu!

:-)

2 0
možnosti
Foto

R13o22m54a27n 96K40o70z49e98l

23. 4. 2017 18:29

Proč je na tom ODS tak špatně, tedy z kdysi 35 % někde na 8 %? Je to hlavně kvůli nesplnitelným a nereálným slibům, sami se netajili tím, že zvláště v roce 2006 to se sliby dost přestřelili a že i kdyby měli většinu, tak by to splnit nemohli.

4 1
možnosti
Foto

Proč je na tom ODS tak špatně, no protže ji volím lidí s vyším IQ, kteří straně neodpustí nic. To hnutí ANO je na tom lépe, protože jej volí lidi, kterým je jedno jakou má minulost Babiš a to, že jako ministr s přihrává milrady do kapsy. Stejně je na tom ČSSD také zde volči nevadí kauzy, které se táhnou ČSSD od Mostecké aféry a ani to v ČSSD se spory řeší vraždou, namátkou Roman Houska.

5 1
možnosti
LH

Pro lidi ODS už není důvěryhodná už jenom tím, že paní, která "dřela jako kůň" je do dneška hájená.Ta paní nevěděla co to je pracovat na noční (vyjma toho jestli na noční nepracovala pod Nečasem).Člověk pracující na tři směny snad nedře jako kůň?A tenkrát za to měl 10-12 tisíc.

A za další.Do dneška jsem se nedozvěděl kolik stál pohřeb Václava Havla.Lidi si museli utrhovat od huby a stát rozhazoval na pohřeb člověka, který dokázal celému národu lhát (komunisti vás budou strašit nezaměstnanosí, nevěřte jim..Projev na který se nezapomíná).

Za komunistů pohřby na vesnicích s veškerou úctou, při vládnutí ODS jen ROZLOUČENÍ V KRUHU RODINNÉM protože lidi nemají peníze zaplatit pohřby + pohoštění v hospodě (za komunistů nemyslitelné nedat v hospodě za nebožtíka sud piva).Proč toto nešlo udělat i s Havlem?

A za další.Říkalo se po revoluci, že se komunisti ocitnou na smetišti dějin a že vymřou.Jak je možné, že v každých volbách mají 12-14%?Nebude to tím, že neustále dorůstají noví voliči KSČM, protože lidi UŽ PROHLÉDLI?

Doufám, že ODS a TOP09 se ocitnou na smětišti dějin jako jiné HURÁ STRANY.

2 6
možnosti
Foto

Zdroje jsou ! Ale ODS založila tolik úřadů, sociálních dávek a posílala peníze do zahraničí, rozdávala tzv neziskovým organizacím, do Brusele atd, že ani naše extrémně vysoké daně sloužící jako zdorj nestačí.

4 8
možnosti
Foto

Ony ty zdroje tu opravdu jsou, o tom není pochyb - bez navýšení příjmů do SR od občanů a firem.

4 0
možnosti
MB

Zdroje existují a jsou - je jím samotný člověk , nikoliv Stát, jak pravil Špidlič, (v onom duelu Klausovi). Celý boj je veden o to, zda příjmy si má ponechat producent - nebo je odvést vyšší moci k přerozdělení. Nikdo nezpochybňuje funkčnost státních služeb - zpochybňovat je však třeba trend, že : Lidé si zřídili Stát, aby se jim žilo lépe. Takový dobrý sluha - On ovšem přerůstá ve zlého pána ! Pracujeme na něj 50% života - v definitivním součtu všech zátěží mu odvezdáváme 75% z vydělaných 100 Kč ! Bumbrlík, slovy politických stran volá - Občane, sám mám málo, dej více ! :-)

12 0
možnosti
JR

J48a37n 38R63á75ž

23. 4. 2017 15:43

Stigma strany, která vygenerovala desítky politiků - tunelářů a vykrádačů všech studen, ze kterých pumpoval kdo v ODS mohl desítky milionů, se asi nezbaví. ODS se nikdy také nemůže zbavit pocitu, který po ní na politické scéně zůstal : Tunely, halasná slova o pravicové politice, která se ukázala jen jako vyprázdněná nádoba prázdných slibů, neb v praxi ODS dělala když ne přímo levicovou, tak zcela jistě typickou středolevou politiku slušící spíše lidovcům. Z toho důvodu dosud nezískala a obávám se již nikdy nezíská zpět důvěru lidí, kteří chtějí žít ve svobodné společnosti, kde jim stát do života co nejméně zasahuje. Prostě ODS, ať předloží jakýkoliv program, tak i kdyby byl sebevíc hezky a pro pravici přitažlivě napsaný, je pro pravicového voliče živícího se svou prací nedůvěryhodná strana. Za to může děkovat Řebíčkovi (a dalším podobným), Topolánkovi s Dalíkem, Nečasovi a hlavně tím, že se po Klausovi odklonila od pravicových postulátů.

A Fiala, ač zcela jistě velmi slušný a vzdělaný akademik, tu důvěru obnovit zcela jistě nedokáže ani když mu v tom pomáhají lidé jako Stanjura, či Kupka s Udženijí .

13 6
možnosti
MB

Souhlasím, historické ostudy kopec. Nicméně nestříleli do lidí a neokradli všechny do úrovně posledního jedince ve státu , jako KSČ. Pak by to mohlo 13 % hodit ! ... :-)

5 1
možnosti
Foto

jsou to hochštapleři, v příštím parlamentu již nebudou

4 8
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik