Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Vy opravdu nikdy nezklamaete. Rad vas a pana Mikulaska ctu. Vzdy se pobavim.

4 3
možnosti
VS

Za rozpad Československa může Václavské náměstí a Letná;-D. Dám vám radu - vy raději přestaňte číst.

8 6
možnosti
Foto

Vy zase raději nekomentujte, když nechápete, co je literární zkratka. Majdanem není samozřejmě myšleno to náměstí jako takové, ale sled událostí, který se okolo něho odehrál.

10 6
možnosti

Když nám to takhle vysvětlil člen KSČM , tak to "jistě tak bude"...Rv Mimochodem, Ukrajina už se nijak zvlášť nezmítá v ekonomickém chaosu, jak byste se si možná vy a Ruská horda přála. Už druhý rok je její ekonomika v plusových číslech - na rozdíl od Ruska a druhý rok stoupají reálné příjmy obyvatel - na rozdíl od Ruska.... a za poslední dva roky udělala tolik důležitých reforem, jako nikdy za posledních 25 let. Možná také díky Ivanu Miklošovi, špičkovému slovenskému ekonomovi, který dělá hlavního ekonomického poradce ukrajinskému premiérovi

11 3
možnosti
Foto

A63l53e67š 41M82e67r31t64a

12. 10. 2017 15:12

Tento scenář předpověděl profesor Hardvarské univerzity pán Huntington a já ho bohužel mohu jen citovat. Všem trochu informovaným muselo být jasné, že pokud nedojde k dohodě, tak Rusko jen nezklapne uši, ale začne konat. Západní politici a neziskovky Ukrajince popichovali a slibovali jim nesplnitelné. Kdyby Pravý sektor nedotlačil vedení majdanu, aby zrušila dohodu z 21.2. 2014, tak se situace mohla vyvíjet úplně jinak.

P.S. Je zajimavé, že když je na Ukrajině tak dobře, proč v Polsku pracuje milión Ukrajinců a k nám se jich snaží dostat taky docela dost. Dobře se mají jen špičky, které rozkrádají zahraniční pomoc a korupce jen kvete. Popovidejte si z nějakým Ukrajincem pracujícím u nás co si myslí o své vládě a vaše růžové brýle vám spadnou.

6 6
možnosti

Rusák se hlavně nemá cpát do vnitřních věcí jiného suverénního státu, to jen tak na okraj. Majdan byla vnitřní ukrajinská věc a ospravedlňovat tím okupaci Krymu a vojenskou pomoc rebelům na východě Ukrajiny je nesmysl. Další tzv. argumenty o střetu civilizací, o banderovi a spol. se dají, když tak, řešit diplomatickou cestou a na mezinárodních fórech. Rusák to ale jinak než kalašnikovem a tankem neuměl, neumí a nikdy nebude chtít umět.

I když chápu, že mi to ss. Hermánek, Řezník, Macek, Petřik a další jistě posoudružsku a pobolševicku vysvětlí.

14 7
možnosti
RW

"Majdan byla vnitřní ukrajinská věc" tak proč jezdili politici z celé Evropy a pokoušeli se ovlivnit vnitřní záležitosti Ukrajiny?

Jinak s autorem nesouhlasím v jedné věci - na Krymu nešlo až tak o ukrajinské rusy jako o strategickou obranu Ruska. Pokud by na Krymu nežili etničtí rusové, tak by Krym dnes byl něco jako Guantanámo na Kubě po Castrově revoluci. Sebrat Rusku Krym je to samé jako přijít o Sudety v 1938, ale Putin není Beneš...

5 1
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik