Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kvalitní článek, karma R^

3 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ještě jste opomenul uvést, že Rusko poskytlo Venezuele 17 miliard dolarů kterou, většinou si rozdělil ve vládě Maduro. Ruská státní firma Rosneft má nyní ve Venezuele několik projektů a vydala významné úvěry pro ropný obor země, PDVSA. Proto podpory Moskvy Venezuele.

9 1
možnosti
DR

Jirko, už běž spát.

1 5
možnosti
Foto

Váš rozbor je víc jak úsměvný. Nějak vám uniklo, že co v parlamentních volbách zvítězila opozice, Madura vytvořil Ústanovodárné shromáždění a parlament se ocitl v pozici nepřítele režimu a byl vytvořen něčím novým, co Maduru nikdy neodvolá. Druhá věc , nedávno ve Venuzele přistála Vagnerova skupina. Kdo jsou Vágnerovci, je to skupina 400 po zuby ozbrojených osob, je to soukromá firma placená Ruskem, která operovala ve Východní Ukrajině, v Libii a v Sýrii. Co tam dělá se zatím neví. Jedno je jsané Putin podporuje Maduru,

10 1
možnosti
Foto

A76l88e25š 29M18e62r37t30a

12. 2. 2019 19:41

Putin, Turecko a Čína, to není nic nového. Kdyby jste ovšem četl ten článek pozorně tak já pouze upozorňuji, že podle venezuelské ústavy nemá parlament pravomoc odvolat prezidenta, a to ani ústavodárné shromáždění. Ústava je dostupná na netu, stačí prostudovat.

4 1
možnosti
Foto

Za mne karma a díky za perfektní rozbor R^

Ale místním zastáncům americké politiky násilí a válek se to nelíbí.

S oblibou označují za viníky amerických zločinů jejich oběti.

6 14
možnosti
Foto

Je to tak!. Za vše mohou Američané! Jak jinak. Jo a taky prý mlátěj černochy ;-).

15 0
možnosti
JK

J60i56r46k61a 95K39o81r65n

12. 2. 2019 16:54

Když se něco vám komoušům nelíbí, je to vždy známka velmi dobré práce a tu pan Petříček odvádí:-)

13 1
možnosti
DR

Teď jsi jim to Jirko fakt natřel. ;-D

6 8
možnosti
MK

Použití síly v Libyi a v Iráku se vám nelíbilo. Když se to zkouší po dobrém v Severní Korei, též máte výhrady. Tak co vlastně chcete?

Vychází mi to tak, že chcete opustit NATO a obnovit Varšavský pakt. K tomu však, naštěstí, nedojde.

12 0
možnosti
DR

Možná to chce více chápat celou pointu.

2 8
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem, uznání opozičního předáka Guaidóa za dočasného prezidenta Venezuely schválila vláda ČR. Ministr Petříček to asi navrhl, nicméně odhlasovat to musela většina členů vlády ministry za hnutí ANO nevyjímaje.

Soudím, že problematika zahraniční politiky většinu voličů ČSSD příliš nezajímá. Ty spíše osloví ministryně práce a sociálních věcí Maláčová svými návrhy, aby to či ono bylo zadarmo.

5 0
možnosti
Foto

J48a45n 15H33o37r16n66í24k

12. 2. 2019 16:46

No, pěkně jste to smotal na jednu kupu. Ekonomikou Venezualy byste se měl zabývat především, vy jestřábe. A kdo to tam přived celý na buben. Zkuste si vzpomenout, nebo dočíst, jak to tam ten Chavéz vedl. Všechno mu nakukali báječní kubánští poradci. Ale vy máte jasno a ten blog už se podle toho nějak upeče.

Posměvačný styl jak J. Nožička, ale argumentačně, škoda slov.

7 0
možnosti
Foto

A38l88e14š 92M16e78r53t67a

12. 2. 2019 17:23

Za to vy argumentujete velmi skvěle, ale vůbec jste nepochopil, že článek není o ekonomice Venezuely, ale jen krátce se zmiňuje o jejím ústavním uspořádání co se týče odvolání prezidenta. Článek je o naší zahraniční politice, ale vy a vám podobní rádi měníte téma diskuse. Napište si svůj blog o venezuelské ekonomice a tam si to můžete pěkně rozebrat.

6 3
možnosti
Foto

Pokud jste volič ČSSD, tak je vaše starost o dění ve straně na místě. Pokud nejste, tak jen plácáte prázdnou slámu.

Jinak na rozdíl od vás se domnívám, že USA dělají dobrou zahraniční politiku, že kdyby nedošlo k bombardování Srbska, tak se tam vzájemně vyvražďují ještě dnes, na Ukrajině neproběhl žádný puč, ale podvratná ruská intervence, jednání byť s diktátorem (Severní Korea) je vždy lepší než vojenské řešení, a ve Venezuele vyhrál Maduro, protože ve volbách opozičního kandidáta nepřipustil.

Vaše vyjádření ke všem otázkám je jak kopie ze Sputniku.

10 0
možnosti
JN

Je pane Flaško zvláštní, že máte tak nutkavou potřebu hodnotit blogy druhých a naopak na diskusi pod vašim dnešním článkem (v které je aktuálně 97 příspěvků) zřejmě čas nemáte. ;-)

4 5
možnosti
JL

Neni socialni demokrat jako socialni demokrat. Pro Vas pane Merto, nebo pana Nozicku a Standu Novaka je tim spravnym nekdo jako Zdenek Fierlinger, Pro pana Petricka je jim soc. dem. ministr Majer. Pan Petricek si na rozdil od Vas pamatuje osud B. Lausmana o taky kdo nazyval Socialni Demokraci stranu Social-fasistickou . Mimo jine prezidenta opozice uznavaji i nekter soc. dem. vlady EU.

0 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik