Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O prachy(především pro USA) jde v první řadě;-D Ať je to Temelín nebo zbraně.

0 0
možnosti

Podle mne spadl Zeman z Trumpovy lopatky ve chvíli, kdy zpochybnil trestný úder USA v Sýrii kvůli použití chemických zbraní vládními vojsky.

3 0
možnosti

Co to je proti tunelářům z minulých vlád. Babiš je dobrý obchodník a ekonom a má dobré jazykové vybavení. Těžko by ho někdo lépe nahradil.

1 0
možnosti

A zkoušel jste se zamyslet, které vrtulníky jsou lepší pro AČR? Kdyby chtěli ty nejlevnější, mohli by koupit třeba Robinsou R44.

0 0
možnosti
Foto

Italové nabídli vrtulníky podle požadované specifikace a že byly levnější je jejich plus. Chápu, že Black Hawk je značka, ale to neznamená že musí být kvalitnější výrobek. Veřejná soutěž by měla přinést výběr stroje s nejlepším poměrem kvalita - cena, ale pokud není vypsána, tak zakázka nejspíš opět skončí u soudu.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

M87i20l88a43n 45K78e62s97l

21. 2. 2019 21:04

Myslím si,že to pozvání pro Babiše žádným ternem není.Kývne li na americké vrtulníky a na rekonstrukci Temelína Američany, přijde o část voličů,nevyhoví li Bílému domu přijde o přízeň Američanů.Jsem zvědavý,co si zvolí.Ta ztráta voličů jej může stát premiérské křeslo.

2 0
možnosti
Foto

A na kolik nás vyšla návštěva soudruha z hradu v Číně ?????????:-(

8 4
možnosti
Foto

HDP na hlavu v Číně je nižší než ten náš? Přece po těch chudácích nemůžete chtít, aby dotovali tak bohatou zemí jako Česko. Stačí, že náš oškubává Západ.

0 2
možnosti

Samozřejmě, že když Bílý dům udělí audienci lokálnímu náčelníkovi, že po něm Velký otec něco bude chtít, resp. něco potřebuje..

Ale popravdě v případě Babiše jsem poněkud klidnější, než by to bylo v případě jakéhokoli představitele dnešních "demokratických stran".

Babiš je alespoň pragmatik, protřelý obchodník a vyjednavač.

7 2
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik