Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč uspěla SPD v evropských volbách? Lidé vystavili účet za minulé období, za to, jak všichni europoslanci hlasovali proti zájmům České republiky. V parlamentních volbách to bude zase jinak.

2 0
možnosti

Myslím, že můžeme být v klidu.

1 0
možnosti

:-).......Pane autore, vidím to stejně ! Lady Venezuela, velmi vehementně zasáhne do rozpočtu, mediálně velmi akcentované, šéf vyhodí min, kultury, který nechce nechat rozkrádat galerii, "kulturní fronta" protestuje, tak povolí.

Samozřejmě velký tlak na socdem, aby se přidala k opozici: Bude to ještě do voleb zajímavé! R^R^R^

3 1
možnosti

Opozice vyjma "antibabiše" nemá nic v rukách, jen nezměrnou touhu se dostat ke korýtkům. A to možná dá na defenestraci, ale od Fialy ani dalších neslyším co dál. Demise je fajn, ale co dál? Nějak z úst pana profesora neslyším slovo Volby s dovětkem "a my je vyhrajeme". A je jedno jestli to MY je jen ODS, nebo i ti další na pokraji politické smrti. Piráty mezi normální demostrany po jejich přicucnutí k zelenému evropskému cecíku není možné pokládat za nic jiného než anarchisty. Nebo neomarxisty.

4 5
možnosti

Nej hrobník budou socialisti, bo jak ulice zavolá, tak budou konat, viz volání kultfronty a odvolání ministra. Scénař je tedy připraven, režii má v ruko hrad a ten si hraje svou písničku bez ohledu na sympatie, tak do toho;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Proč vám nestačí označení "opozice" ?

1 0
možnosti

Nalijme si čistého vína, ty současné výkřiky v ulicích nebudou mít na současnou vládní koalici absolutně žádný vliv.

5 3
možnosti
Foto

Tak proč Vás tak rozčilují? ;-D

7 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS