Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Toto snad psal přímo kovaný soudruh docent Skála.

0 0
možnosti
PB

P38e47t31r 94B26u85r51i14a35n

16. 12. 2019 8:18

Tak zatímco...Německo, které hledalo svůj nový životní prostor, kde měla vládnout nadřazená německá rasa, kde některá etnika měla být vyhlazena a ta šťastnější zotročena.

Tak u Ruska se jednalo o koncept mezinárodního realismu. Bravo. Názorně jste u kázal jak lze dějiny vykládat v kontextu...rudém kontextu. ;-D

8 1
možnosti
DR

Zrovna vy něco vykládejte o kontextu. Humorné. ;-D

1 4
možnosti
MB

p. Merta - Aleši dovolte korektní dodatek k mazání - nemazání. Plně respektuji, jde o Vaše právo. Jistě uznáte, že nic vulgárního - dehonestačního jsem neadresoval.Není to můj styl. Pouze se usmívám a říkám si, co by jste tak asi napsal Vy osobně ? Zejména z regionu - města, kde KSČ byl zničen můj živno předek - pan Bedřich Buček. Kdyby jste žil v blízkosti dvougeneračně - Bezdůvodně zničených lidí ! Viděl jejich trápení a způsobené příkoří ! Následně poslouchal Voluntaristický výklad dějin a omluvu způsobeného zla. Zřejmě by jste se rovněž - Vyjadřoval úplně jinak ! Dokonce se domnívám, že jde o mou povinnost, se jich zastat. Je to prosté, oni již nemohou. To je celé, s přátelským pozdravem - Buček Miroslav :-)

6 0
možnosti
JK

Naši komunisti díky Babišovi dostávají křídla a začínají znovu velebit krvavé režimy. Jejich skalní voliči si to přejí a ti méně skalní aspoň oceňují jejich drzost, že ano. Místo faktů je potřeba se podívat na "kontext doby" tím naším správným pohledem.

Mám taky jeden, Rusko (SSSR) se za úplatek spojilo s Německem a přihlíželo obsazování Evropy. Když je Hitler podrazil tak se z existenční nutnosti dohodli se Spojenci, bez jejichž materiální pomoci by kapitulovali. Společně pak porazili mocnosti Osy, což jediné má SSSR k dobru a na tom jediném je postavena veškerá jejich propaganda. Už před skončením války Stalin plánuje zotročení ovládnutých zemí a vybírání desátků "za osvobození", jaký protiklad proti Maršalovu plánu, který byl na přímý zákaz Stalina u nás odmítnut. Jděte se bodnout komunisti i se svým "kontextem doby".

11 0
možnosti
Foto

Kontext doby velel naším předkům doslova instinktivně jediné: přimknout se ke slovanskému dubisku. Jan Masaryk tehdy předem prohlásil veřejně v Parlamentu: K Marshallovu plánu se připojíme jenom tehdy, když se k němu připojí všechny slovanské státy. A žádné pozdvižení v pražských ulicích se kvůli tomu nekonalo. Tedy musím předpokládat, že Pražané měli pro tento veřejný postoj pochopení. Byla jim bližší košile než kabát.

0 3
možnosti
Foto

Oni sice náckové a Sověti nic společného neměli, ale ta společná vojenská přehlídka po dobytí Polska byla dojemná

10 0
možnosti
Foto

Trump a Putin se konečně domluví na úplném a všeobecném odzbrojení. A dohodnou se, že se ukáží všechno, co na sebe připravili. Tak opravdu, nejdřív Putin si nechá ukázat vše, říká, no chválabohu za to odzbrojení. Ale pak jede Trump do Moskvy a teď se zase předvádí Putin. Trump jenom si utírá pot kapesníkem z hrůzy. Na konec přehlídky jde skupina takových ulekaných šedivějších mužů a odkvetlých žen. Trump se zeptá Putina, co jsou zač. Putin na něj spiklenecky zamrká: To je moje nejtajnější zbraň, to jsou čeští ekonomové, ti jsou schopni rozvrátit kdejakou ekonomiku.

0 4
možnosti
Foto

Je zbytečné vysvětlovat historické události a dějinná fakta těm, co je nechtějí slyšet. D primitivy diskutovat nelze, karma R^

0 7
možnosti
DR

Na tom něco bude.

A navíc, jak tu po diskuzi začne zase poletovat jak splašená holubička Vašík a to jenom proto aby to každému nandal, tak to je jistota, že autor ťal do živého. R^

0 0
možnosti
Foto

A12l20e95š 86M21e49r92t52a

15. 12. 2019 20:34

Pro pana Bučka, Trizuljaka a případné další "diskutéry", kteří neví, že diskuse se otvírá proto, aby se dikutovalo k tématu článku připomínám že budu mazat. Pokud se chcete vyjadřovat k něčemu jinému, napište si svůj blog a tam si diskutujte do aleluja.

3 2
možnosti
Foto

Prosím o nemazání, ať se každý kompromituje sám.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Taky to nechápu kde pak doktor Vodvarka bere tu drzost napsat svůj názor. To by se mělo zakázat. SSSR a jeho hrdiny nikdo pomlouvat nebude. Je třeba začít stavět barikády

12 1
možnosti
Foto

A55l39e27š 27M29e80r40t11a

15. 12. 2019 20:44

Není problém spíše v tom, že pan Vodvářka kritizuje vedení KSČM za to že se opovažilo vyjádřit svůj k usnesení EP?

4 9
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik