Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Turecko ma v Nemecku svou "patou kolonu", takze ze starny EU se nebude dit vubec nic. Mozna Merkelova bude platit Erdoganovi vice penez.

0 0
možnosti
DR

"Turecko se zaštituje ochranou civilistů v Idlíbu, ale není to právě podpora islamistů, která konflikt prodlužuje?"

Přesně. Tohle je právě výsledek podpory Erdolfa všem těm protureckým bandám na čele s Al-Káidou a to jak dělostřelecké, tak dodávkami zbraní. Bez ní už by tam bylo dávno po válce.

Ta amnestie už probíhá delší dobu, začala před cca dvěma roky zpět při ofenzívě SAA v Daráá a Suwajdě a oficiálně se jí říká program usmíření. Už tehdy ji využilo velké množství bývalých členů FSA a dnes jich většina dokonce slouží v syrských jednotkách NDF. Humanitární koridory jsou tam otevřeny vždy a byli před ofenzívou otevřeny i tentokrát a dokonce tři. Ale jejich využití je hodně složité, pokud už v té oblasti nějací civilisté kteří chtějí přejít na vládní území jsou (a dost jich o to díky spojitosti s teroristy logicky nemá zájem), tak jsou nemilosrdně ostřelováni HTS.

Co se týče dnešního nočního útoku, tak je naprosto v pořádku poněvadž okupační turecký konvoj se pohyboval u Bulaynu, kde nemá absolutně co pohledávat. A nejsou to jejich jediné ztráty. O další 4 vojáky přišli v Ras Al Ayn a v Libyi včera o 10 a dnes o 7. Všechno "skvělé" výsledky kvůli egu jednoho jediného darebáka, který zapomněl že Osmanská říše už je minulostí a který má ještě tu drzost žadonit v NATO o pomoc.

1 0
možnosti
Foto

Už je to tady, kdy migranti občanskou válku z Afriky přenesli na území Evropy: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nepokoje-u-parizskeho-nadrazi-gare-de-lyon-na-miste-hori-vozidla-40315046

K zániku evropské civilizace kráčíme mílovými kroky.

A lidé si nechají křikem mainstreamu natolik vymýt svoje mozky, že neustále volí vítačské politické strany.

Například na Slovensku slyšíme, jak nebezpečný je Kotleba, ale přitom největším nebezpečím pro Slovensko je současná prezidentka Čaputová, kterou si Slováci zvolili po masívní mainstremové kampani.

4 0
možnosti
MB

Nic se neděje, zachrání nás naše armáda ! Celková délka hranic České republiky činí asi 2 326 km. Kluci jsou v počtu 23.000 mužů. Rozestaví se na těsnou vzdálenost od sebe asi 3 - 10 km. Nikdo nebude nemocen, střídat, jíst - spát a tak neproklouzne ani myš ! ... :-)

1 0
možnosti
AL

Vítači je zde stejně propašují, aby neporušili jejich lidská práva.

:-)

2 0
možnosti
Foto

Když se na Krymu objevili "zelení mužíci," tak nastal poprask. Když se na syrské svrchované území vydá bez pozvání právoplatné vlády turecká armáda, a prosazuje si tam své zájmy, tak EU s USA mlčí.

5 1
možnosti
SB

Samozřejmě že se Evropa nechá vydírat.

To je bohužel nevýhoda demokracie: Dočasnost funkcí příslušných osob.

Přemysl Otakar I. věděl, že on to má na doživotí, po něm to bude mít jeho syn, pak jeho vnuk apod., takže chtě nechtě řešil i dlouhodobé problémy.

Dnešní funkcionáři si řeknou: "Proč bych do toho vosího hnízda měl píchat já? Za ty dva roky, co mi zbývají do konce funkčního období, se to ještě nezhroutí, a pak ať si do vylíže ten, co přijde po mně."

A tak dlouho se to odkládá na tu nebo na toho "co přijde po mně", až to rozbují do šílených problémů a do naprosté neřešitelnosti.

17 1
možnosti
Foto

Též jsem názoru, že se Evropa nechá vydírat, otevře těmto migrantům hranice a zakročí proti odpůrcům migrace jako byl Salvini.

9 1
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik