Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Merto, já nemám slov, vy jste jako Alláh. Taky mimo obraz 8-o8-o Je až neskutečné, jak jste se jal diskutovat o něčem, o čem nemáte zhola páru.

1 0
možnosti

neco Vam napisu

jsem osvc, od statu nechci ani korunu podpory v dobe, kdy se v mem oboru zastavila prace. ale chapu ty, kteri ze sveho prijmu obstaravaji rodinu. stat jim zavrel kvelby a ted je pozene zebrotou. hnusny. a kdyz napisu, ze se stydim za prezi, nebo ted za premiera nebo vladu, tak se na me takovi, jako Vy a Vam podobni vrhnou, ze jedu v programu antibabis. proboha""", vzdyt to kazdej soudnej vidi. co se deje v hlavach tech, co prehlizeji? na co spolehaji?

4 0
možnosti
Foto

Je s podivem, kolika lidem se líbí lhaní!

0 0
možnosti
Foto

R^

Vždycky platilo, že nejvíce brečí ti, kteří pomoc nejméně potřebují, a ti, kteří ji potřebují více, nejsou slyšet a uskrovní se anebo překopou svůj život.

5 1
možnosti

Já svůj stát podporuju i když se mě hnusí že za moje peníze dlouhodobě zaopatřuje desítky tisíc nefachčenků.

Včera jsem jako OSVČ poslal dvacet tisíc doplatku za daň loňského roku i když vím, že je na to několikaměsíční odklad. Zrovna tak budu dál posílat zdravotní a sociální a zálohu na daň z příjmu.

Od státu nic nechci a byla by mě hanba kdybych využíval nějakých úlev, když mám dál příjmy. Žádných 15000 tedy nedostanu.

Fascinuje mě kolik se v této době vyrojí ubožáků jako vy a autoři dvou blogů před vámi a svými bolševickými nenávistnými plivanci rozeštvávají lidi.

Je mě z vás na zvracení. ;-€

10 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Já se jen směju, jak se "pravice" trumfuje s Maláčovou, kdo vymyslí větší rozhazování peněz.

5 1
možnosti

P61e73t14r 64B35u46r98i41a44n

26. 3. 2020 22:39

Rozhazování a náhrada je rozdíl. Tak např. občané mají státní pomoc za vlastní neprosperitu, a to nemusí ani dokladovat její důvod, garantovanou zákonem a to vždy.

Takže u OSVČ, kterým stát vlastním nařízením zakáže výdělek, by to mělo snad být samozřejmé, ne?

3 1
možnosti

R^KARMA. Dnes se stát jasně vyjádřil k nárokům.

1 4
možnosti
Foto

Krizový zákon (zákon č. 240/2000 Sb.) stanovuje státu obecnou povinnost nahradit škodu, která byla v souvislosti s krizovými opatřeními způsobena fyzickým i právnickým osobám. Této povinnosti se stát může zprostit pouze v případě, pokud se prokáže, že poškozený si škodu způsobil sám. Nárok na náhradu škody musí byt uplatněn u orgánu, který krizová opatření zavedl (vláda), nejpozději do 6 měsíců od okamžiku, kdy se o vzniklé škodě dozvědě

2 0
možnosti
Foto

Jelikož jsou orgány státu těmi, kdo provádí krizová opatření, jsou odpovědni za škody krizovými opatření způsobené. Státu je zákonem stanovena objektivní odpovědnost za škody, které si právnická osoba nezpůsobila sama Vznik odpovědnosti státu za škodu fyzické nebo právnické osoby se bude řídit tím, jestli se podaří prokázat vztah příčiny a následku, jako je například nařízení o uzavření restaurace a následně prošlými potravinami, které měl vlastník již zakoupené. Skutečnou škodou jsou nejenom náklady na zakoupení materiálů (např. potraviny v restauraci), které v důsledku opatření nemohou být využity a jsou znehodnoceny, ale i náklady na uchování nakoupených materiálů (např. náklady na zamrazení potravin) a úroky z úvěru, který si musel poškozený vzít (např. úroky z půjčky na zakoupení velkého mrazáku). Skutečná škoda nemusí mít pouze podobu zmenšení majetku poškozeného, ale může spočívat rovněž ve vzniku dluhu poškozeného.Ušlý zisk je také majetková újma, která se vyjadřuje v penězích. Pramen : Právní prostor.

1 1
možnosti
Foto

Stát je tu proto, aby loupil v míře nevídané a rozhazoval drobné pro poddané.

4 0
možnosti
Foto

A54l72e67š 46M72e69r47t54a

26. 3. 2020 19:40

Pane Kšíre vás si vážím, že si stojíte za svými názory, většina těch co se tady pýří jsou jen obyčejní pokrytci.

3 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik