Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Vyjadřuji se opakovaně - Přímou volbu prezidenta - považuji za nedomyšlenou hloupost. Do systému parlamentní demokracie, je vkládán prvek zcela nesourodý. Pokud není na jménu shoda tělesa? Od tohoto okamžiku se z úřadu Hradu stává, další "politická strana". Její základní princip? Štěpit, uchází se o své voliče . Má prezident takto větší mandát? Nemá Ústava je obsahově, beze změn. Má mít své posílení? Nikoliv, od toho je jde PS + Senát ...

Myslím si, že AB kandidovat nebude. Prohraje v 2 kole. Oslabil by ty své. Výsledky soudu? Každopádně rarita. Jak se může někdo ucházet - Bez Lustračního osvědčení? Komedie, kdy je vyžadováno po státním úředníkovi Nic nenamítám proti soudruhu Skálovi. Beru to, jako folklor. Aktivity exponátu, uprchlého z Valašského muzea ! ... :-)

6 1
možnosti
JD

Přímá volba by byla dobrá, jen současní a minulí kandidáti stojí a stáli za starou bačkoru.

Politické strany za třicet let nevyprodukovaly žádného schopného politika. Vezmu bývalé premiéry: Babiš, Sobotka, Nečas, Topolánek, Paroubek........

Nikdo z nich na prezidentování nemá.

Možná Fiala :-)

Osobnosti nejsou, není tady žádný Otakar Motejl atd.

Sklízíme třicetiletou úrodu!RvRvRv

1 1
možnosti
PK

Nic s tím neuděláte, v demozemi má díky bohu každý a včetně vás vyjít do ulic a právo protestovat a demonstrovat proti volbě a to jakékoliv.

Osobně bych si na hradě AB nepřál a volit ho nebudu, být v jeho bačkůrkách užívám si blahobytu ve společnosti příjemné ženy..:-):-)

3 0
možnosti
JD

Babiš kandidovat nebude.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 27,37
  • Průměrná čtenost 1979x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik