Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč doboha, pořád obviňujete západ, potažmo nás, z války na Ukrajině?

Jediný argument, který jsem ochotný připustit, je ten, že jsme Putina nechali zajít příliš daleko. A měli jsme mu dát přes prsty mnohem mnohem dřív.

11 3
možnosti
JZ

chyba je ta první osoba množného čísla. České republiky se ohledně války nebo míru na Ukrajině nikdo na nic neptá, a představa, že by mohla Česká republika někomu něčím dát přes prsty je směšná.

2 1
možnosti
PV

Tak uz mi v tom chybi jen to pravo Ruska na utok podle kapitoly 17, clanku 106 a 107 Charty OSN, co jsem videl kolovat na FB.

3 0
možnosti
Foto

Jdeme. V Rusku už mají novou uniformu i pro Vás. ;-D

4 4
možnosti
Foto

A23l62e80š 54M71e19r44t68a

30. 1. 2023 19:38

To měla být nějaká věcná připomínka k blogu, nebo jen rádoby vtipná poznámka:-)?

6 4
možnosti
PL

P25e49t41r 44L11o19r85e52n84c

30. 1. 2023 19:31

Pane Merto, píšete:

"neústavní převrat zvaný Majdan a kroky, které po něm učinila nová ukrajinská vláda, daly Rusům do ruky argumenty, aby Budapešť byla zneplatněna"

Ono v tom Budapešťském memorandu bylo uvedeno, že to ale platí jen v případě nějakých vyjmenovaných konkrétních vlád Ukrajinské republiky? A jinak, že to neplatí?

10 1
možnosti
Foto

A17l45e71š 16M34e18r41t28a

30. 1. 2023 19:36

To sice ne, ale pokud někdo poruší status quo a začne zavádět opatření, která diskriminují ruskojazyčné obyvatelstvo, tak si holt asi v Rusku řekli, že jeho dřívější závazky nemusí platit. Ovšem samozřejmě to agresi vůbec neomlouvá.

2 7
možnosti
MB

Aleši vážně - Co tady pořád řešíme? K čemu citáty, k čemu mezinárodně bezvýznamný Babiš? Rusko je svéráznou, výbojnou a zaostalou zemí. Nevyužívá svého bohatství, aby pomohlo vlastním lidem. Čísel kupa, věk tamního muže s dožitím strašidelný. Co dělá na Ukrajině jsem pochopil. Krade! Jako vždy jejich nerostné suroviny a území. Hrůza, kterou řídí válečný zločinec ...

Tady se pořád nabízí přiblblý pohled. Nechte Rusy - obětujte Kyjev. Tak bude lépe. Nehledě na opuštění základních principů solidarity. Kdo zaručí, že Moskva nepotáhne dále? Vyhrožují Londýnu, komukoliv. Opět KSČm dělá nepochopitelnosti. Podporují domácího oligarchu a už dokonce i kremelského cara. Tamního mužika. Kde vám z toho zmizel ten prostý člověk? Jak říkal Dolejš - Ještě 1 rok. Vždyť toto jsou bytostně kolaborační postoje. Rok 1968 nestačil?

15 3
možnosti
JZ

Typická totální snůška blábolů a nesmyslů. Majdan byl vnitřní záležitostí Ukrajiny a jako takový nemůže být příčinou agrese, stejně jako by Rusko nemohlo být napadeno jen kvůli tomu, že se v něm nekonají demokratické volby. Na Ukrajině se konají demokratické volby, v Rusku nikoliv. Putinova říše je totalitní diktaturou.

14 4
možnosti
Foto

A21l88e54š 48M36e83r86t34a

30. 1. 2023 19:32

Pane Zieglere, v tom blogu je jasně řečeno, že Majdan a kroky, které po něm učinila nová ukrajinská vláda nemohou ospravedlnit agresi. Stejně tak v tomto blogu neobhajuji Putinův režim, což se mi snažíte podsunout. Bláboly píšete vy.

6 2
možnosti

Rv

Nesouhlasím s Vámi! V mnohém! Ukrajina obdržela Ruskem potvrzené mezinárodní garance územní celistvosti za odevzdání atomových zbraní do Ruska. Putin to vše porušil a chtěl obsadit Ukrajinu jako bývalou součást Sovětského svazu a nepokrytě prohlašuje, že chce k Rusku připojit i státy bývalé Varšavské smlouvy. Dokonce s Medvěděvem prohlašují, že touží po Veliké Rusi sahající od Lisabonu po Vladivostok! To je pro mne neomluvitelné! A válka mezi Ruskem a Ukrajinou má skončit toto jaro? Proč ne!

Mám silné přesvědčení, že Váš pohled je ovlivněn proruským Burešem. Jeho falešný postoj k Evropské unii, NATO, naší Ústavě a Pražskému Jezulátku ubírá mu na věrohodnosti! Proto máme prezidenta Petra Pavla!

:-)

12 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 271
  • Celková karma 27,37
  • Průměrná čtenost 1979x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik