Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stačí si zjistit, kdo tu iniciativu zorganizoval a další komentář není třeba. Osoby stojící za iniciativou mluví za vše.

15 3
možnosti
ZZ

Vy jste asi jediný z diskutujících, který ví - kromě mladého Stropnického, kdo za tím stojí !

;-D

1 13
možnosti
MV

... jak by si představovala vláda a mainstream. - jste napsal.

No jo, váš problém asi bude, že si to představujete jinak, že?

Rusko nikdy žádné smlouvy a dohody nectilo, nebude ctit ani nějaké nové další. Rusko musí být poraženo vyhnáním z území, na které viklo, zabíjí tam civilisty a ničí civilní cíle. S takovými barbary žádné smlouvy nepohnou. Taková verbež slyší jen na sílu.

28 1
možnosti
Foto

Váš názor, ale opět opakuji, že pokud rozumíte textu, tak jste si musel všimnout, že blog se dotýká obsahu petice jen okrajově a je úplně o něčem jiném.

0 0
možnosti
RK

Takový titulek se objevil v komunistickém tisku po zveřejnění Charty 77. Dnes jsou podobnými, hanlivými přízvisky častováni signatáři petice Mír a spravedlnost.

Je zarážející, že lidé, kteří tuto iniciativu odsuzují převzali rétoriku bývalého Rudého práva....

Zdroj: https://alesmerta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797996

Je fakt divné, že takhle začíná blog člen KSČM.;-)

12 1
možnosti
Foto

Podívejte se zda jsem, či nejsem členem čehokoli víte prd a má vám to být úplně jedno. Takové to škatulkování blogerů zavání nacistickými metodami. Budete tady označovat blogery za židy, homosexuály atd.? Tohle přece nemá s tématy blogu vůbec nic společného a já takové příspěvky budu mazat.

3 11
možnosti
TN

Ono už to je měsíc stará záležitost, přehlušena významnějšími událostmi, takže vůbec nesleduji, kdo, co a jak na dané téma říká.

Ale petice samotná je tak neskutečná šílenost, že mě inspirovala k tomu, že jsem změnil jen rok, stát a pár slov a jinak vše nechal být tak, jak to autoři zformulovali.

https://www.petice.com/mir_a_spravedlnost_1943

4 0
možnosti
LH

"aby lidé byli solidární v poměru ke svým příjmům, což by nejlépe vyřešilo zavedení progresivního zdanění" - za tuhle socanskou větu karmu nedostanete. Ani nevíte, co je to "solidarita" a že podobných lidí je nepatrný zlomeček, navíc se zdanění snadno vyhnou.

Doufal jsem, že podobné kecy vymřely spolu s Paroubkem, ale občas se nějaký pohrobek najde.

Mimochodem, "progresivní zdanění" tu už dávno je a komu připadá malé, měl by do léčebny spolu se zbytkem ještě žijících členů KSČM.

12 0
možnosti
Foto

Pravda, ANO i SPD je proti progresivnímu zdanění, což vyplývá z pravicové podstaty jejich principálů. Ovšem vy by jste mi mohl říci kolik pásem má naše daň z přijmů, což je daň, které se daňová progrese týká.

0 0
možnosti
JH

Tehdy, v roce 1938, nám Fr.+GB sdělily, že pakliže neustoupíme, tak nám žádnou podporu neposkytnou.

A tahle slavná petice chce v podstatě totéž, protože Ukrajina se bez západní pomoci neubrání. Čili pod záminkou míru se má Ukrajina učinit bezbrannou vůči Rusku, které se pak pochopitelně s nějakým jednáním zdržovat nebude.

24 0
možnosti
Foto

Ta petice je v podstatě mnichovanství. A to víme kam vedlo. Požadavek na zastavení dodávek zbraní Ukrajině je totéž, jako kdyby se za války řeklo, aby USA už Sovětům nic neposílaly a ani žádné konvoje do Británie. Jediný, kdo má právo říci, že už nechce bojovat, jsou Ukrajinci. Ale nemohou k tomu být nikým dotlačeni.

A nejveselejší je, že autor kritizující komunistické poměry (a člen oné strany) tu provádí komunistickou cenzuru příspěvků.

23 1
možnosti
Foto

Ukrajina má být vyloučená z jednání? Kde jste to vyčetl. Ale opakuji ten blog přece není o obsahu petice, ale postoji meinstreamu i některých zdejších diskutujících k lidem, kteří nejedou na vlně - vše vyřeší válka. Mažu tady příspěvky jednoho trolla, který tapetuje příspěvky, které absolutně nesouvisí s obsahem blogu.

1 6
možnosti
DR

"...kdo se pohybuje tady na blogu tím nemůže být příliš překvapen..."

Trefné, tak to opravdu není. Za blog jasná karma. R^

4 12
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ta petice opomíjí základní fakt, vůli a přání Ukrajiny.

20 2
možnosti
Foto

A86l60e79š 19M66e79r59t60a

11. 2. 2023 20:17

Petice spíše oslovuje naši vládu a v blogu uvádím, že tam jsou nesmyslné požadavky. Ovšem blog se obsahu petice týká jen okrajově. Blog je hlavně o metodách prosazování názoru mainstreamu, o snaze dehonestovat ty, kteří mají jiný názor na řešení konfliktu než vláda.

5 14
možnosti
PZ

Malá paralela míru po Vašem. Přepadnou Vás v bytě, zastřelí syna a znásilní manželku, zaberou Vám obývák a kuchyň a Vy s nimi po vystěhování do komory radostně uzavřete mír, protože jste pro mír???

19 7
možnosti
Foto

A67l45e87š 91M88e96r42t47a

11. 2. 2023 19:49

Tohle je argumentační faul, mezinárodní politika funguje jinak, jen málo podobných válek končí vítězstvím jedné strany. Na konci blogu píšu, že nikdo dnes neví jaké řešení bude válka mít, blog je jen o tom, že je zbytečné aby byli dehonestováni lidé jen proto, že jsou k válečnému řešení skeptyčtí.

7 15
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 27,40
  • Průměrná čtenost 1979x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik