Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

G38e31o87r15g57e 84H38o63l36y

23. 5. 2023 21:57

Asi mala chybicka....jinak s Vami souhlasim: OUN a UPA Doncevovy

0 0
možnosti

My sme sa na Slovensku pridali k Nemcom tiež viac menej dobrovoľne. Platili sme Nemecku 500 mariek za odvoz žida. Naša vtedajšia vláda sa na rozdiel od iných nemeckých spojencov nikdy ani len nepokúsila zmeniť stranu a ostala na strane Nemecka až do úplného konca. U staršej generácie bol veľmi rozšírený názor, že za vojnového Slovenského štátu bolo veľmi dobre, a vtedajší prezident Tiso má dodnes veľa obdivovateľov.

Prečo teda nepočúvame o tom, akí sú Slováci fašisti? To je jednoduché. Sympatizanti Tisa sú súčasne proruskí!

0 0
možnosti

Prečo teda nepočúvame o tom, akí sú Slováci fašisti?

Preto, že sa to po válke nesmelo povedať !

2 0
možnosti

"nacisté" je termín kterým Ukrajinci z východní části běžně označují ty ze západní části, je to dané událostmi ve 20. století. pohoršovat se nad tím může jen ten kdo o historii té země nic neví a my ostatní nevím proč bychom měli před tím strkat hlavu do písku, se současnou válkou to přece vůbec nesouvisí.

pán totiž nezmínil zásadní věc - současná Ukrajina se skládá ze dvou naprosto odlišných částí které spolu někdy od konce 16. století až do roku 1917 neměly téměř nic společného a to je samozřejmě znát. ostatně jejich obyvatelé se ani dnes zrovna dvakrát nemusí

0 0
možnosti
Foto

P41e23t39r 60V71o47k82á63č

22. 5. 2023 12:32

Sláva Ukrajině!

1 3
možnosti

D37a23v46i92d 78V74l49k

22. 5. 2023 11:08

Sorry, ale od prvního odstavce je Váš blog hloupost. Trámový kříž není nacistický symbol. Souhlasím s tím , že znak německých vzdušných sil -trámový kříž nemá na darované Daně co dělat a ten blbec, co ho tam nastříkal by měl dostat pár facek, ale tvrrzení , že jde o nacistický symbol je nepravda.

2 6
možnosti

Opet me to jen ujasnilo v tom, co je kdo na te Ukrajine zac. Diky za ty fotky krizu! :)

4 0
možnosti
Foto

Třeba hákový kříž se používá od 3. tisíciletí př. n. l. a svastika vyskytovala téměř ve všech kulturách. V hinduismu například pravotočivá svastika značila pohyb slunce během dne, levotočivá byla spojena s nocí a bohyní Kálí. V pohanské kultuře patřila mezi atributy boha Dia (v Římě Jupitera, u Germánů Thóra) a značila jak jeho moc a sílu, tak prosperitu a šťastný osud. používali jej i Slované. Znak Ukrajiny přišel ze Skandinavie a používal jej kníže Vladimír.

2 1
možnosti

Zase fantazírujete a hledáte omluvy pro neomluvitelné ?

2 0
možnosti

Ano -je to nejen nešťastné a pro většinu obyvatel tohoto státu i nepřijatelné.

Můžeme to možná odsuzovat, ale to je tak asi všechno co s tím uděláme.

Ukrajina si dál bude dělat to co chce a co jim USA a EU dovolí a zafinancují.

7 3
možnosti
Foto

Ukrajinci nebojují jen za svou svobodu a od 24. února 2O22 bojují za Evropu. Porážka Ukrajiny bude porážkou Evropy. Porážkou celého svobodného světa. Porážkou půjde Rusko beztrestně za svým cílem a svět se drasticky změní

5 15
možnosti
Foto

Nacionalismus ve své podstatě není nic špatného a k odsouzení Nacionalismus je vztah k politickému a veřejnému životu národa k hrdosti na vlastní národ. K identifikaci se s vlastním národem, vlastními zvyky i vlastními odlišnostmi od ostatních. I ostatní mají své nacionále zvyky a odlišnosti.

2 5
možnosti

A ty desetitisíce zavražděných Poláků, Židů a Volyňských Čechů také není nic špatného? Podle Vás asi ne, jde jen o ty odlišnosti.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS