Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pokud si myslíte, že německý nacismus a ukrajinský nacionalismus je totéž, asi už nemá cenu číst dál.

8 11
možnosti
Foto

Pane Merto, Ukrajinci jako národ chránili Židy více než my Češi. Proč stále dokola opakujete tu itomost, že Ukrajinci vraždili Židovské obyvatele. Izraelský stát to vidí jinak. v Počtu Židů zachráněných před holocaustem jsou Ukrajinci na 4 místě a náš stát na 16 místě, opravdu Ukrajinci vraždili Židovské obyvatele. Pokud k tomu došlo byli to jednotlivci a ještě dílem donucení. Kdyby vám řekli členoví skupinyEinsatzgruppen půjdete s námi a pomůžete nám s popravou Židů. To je nahnat je k jámě, sesbírat obleky a cennosti. Šel byste, anebo raději se postavil k jámě před popravčí komando.

2 23
možnosti
Foto

A29l77e10š 54M15e73r78t72a

21. 5. 2023 10:59

Píšete pitomosti

15 5
možnosti
Foto

Pane Merto, co článek od vás, tak jenom se snažíte dokázat, že Ukrajina je fašistická a není tedy nutné ji pomáhat.To z vašich článků vyplývá. Co takhle se rozepsat o Rusku, který je jednoznačně stát fašistický a v Rusku je nejvíce nacistický stran a některé fašistické strany jsou v parlamentu. Jenže z vaší strany je ticho po pěšině. Ukrajina nemá hezkou historii a kdo ji mám ze zemí.

8 16
možnosti
Foto

A66l87e45š 75M57e54r34t31a

21. 5. 2023 10:58

O Rusku a Ukrajině v podstatě nic nepublikuji a tento článek je jen taková polemika s panem Rychlíkem. Pokud by se vám zdálo normální, že budou ulice pojmenovávány po "hrdinech", kteří vraždili v Postoloprtech a na Švédských šancích, tak opravdu nemáte potřebu kritizovat podobné "hrdiny", kteří vraždili i Čechy na Volyni. Je to váš přístup k historii a jen o vás něco vypovídá.

18 2
možnosti
Foto

Jen si dejte pozor, aby Vás při nějaké demonstraci nelapli s praporem, ozdobeným vercajkem. - Zatím se to, bohužel, nestalo.

A to, že tento symbol jsme viděli i v rukou ruských vojáků, nevadí?

4 10
možnosti
JK

Ukrajinci si po válce tyhle úlety jednotlivců nepochybně srovnají do latě. Chtějí do EU i do NATO a tohle si ohlídají.

7 9
možnosti
Foto

To nejsou nacistické symboly, ale symboly, které Ukrajina používá od 17 století a měly jej kozáci. Ukrajina je na 4 místě mezi národy, které obdržely od státu Izrael titul " Spravedlivý mezi národy. To se uděluje těm, kteří zachránili Židy před holocaustem. Nacisté na Ukrajině zavraždili 7 milionů civilistů a z toho 1 milion Židů. Ukrajina za války byla zničena víc, jak celé Rusko. Bandera bojoval za nezávislou Ukrajinu stejnými prostředky jako proti svobodě Ukrajiny bojovali Rusové a Poláci. Po celou druhou světovou válku byla Bandera v koncetračním táboře. Ukrajinská osovobozenecká armáda bojovala proti nacistům a stejně tak proti Rusů. Obě strany je bez milosti a slitování zabíjeli. Nacisté je považovali za úhlavní nepřátele.

10 12
možnosti
JV

Nejedno mafiánské kápo sedělo v base a řídilo operace mafiánů.....

4 1
možnosti
DR

Čekal jsem, že nám ty německé kříže na dodaných zbraních vysvětlí zdejší uliční výbor a ten opravdu opět nezklamal. Jeden tu plácá o komunistech, další o tom, že se to přece dá pochopit, jiní zase že je to nedůležité, poněvadž v Rusku přece zase bijí černochy, no to je dílko.

Nicméně uliční výbor chápu, je to přece Ukrajina a u nás je jakákoli kritika na její adresu naprosto nepřípustná, raději to okecáme jak politici.

28 15
možnosti
LS

Kresby vám vadí, máte potřebu vyjádřit vaše znepokojení.

Že se vás nechávají v klidu stovky zabitých dětí, rusacká agrese, to nezminite, vy výbore.

18 12
možnosti
Foto

J84o18s56e12f 35B79á11r50t89a

20. 5. 2023 22:11

Slyšel jsem, že pokud máte určité IQ, tak si s těmi, kteří mají výrazně jiné IQ nemůžete rozumět. To by mohlo vysvětlit i rozdíly v chováních na těchto diskuzích.

12 6
možnosti
ZV

Aha,chápu že nemůžete rozumět příspěvkům s vyšším IQ.

11 13
možnosti
RK

Já bych zakázal zločinecké uskupení komoušů. Největší vrazi v dějinách.

14 4
možnosti
LS

To je radosti nad námi nevhodným označením, které se dá jistě pochopit a vysvětlit.

Řeší se hlouposti, to, že rusáci terorizují dnes a denně UA města raketovými útoky, ničí civilní objekty, zabiji nevinné civilisty, to se bere jako normální věc. To i zdejším parazitům na cizích blogech nevadí. Řešíte naprosté marginálie, neřešíte proč napadený stát využívá cokoli pro svoji obranu.

19 15
možnosti
RJ

Člověče, za podobná označení u nás padají i nepodmíněné tresty. Takže za hlouposti?

21 9
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 27,47
  • Průměrná čtenost 1979x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik