Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak ono je určitě snadnější filosofovat nad násilnou smrtí ruské fanatičky, protože je to svým způsobem senzace než se zabývat nudnými případy povražděných civilistů, zmrzačených dětí a znásilněných žen na Ukrajině, to vše z rukou rusáků, což ta paní v autě z celého srdce schvalovala.

6 0
možnosti
HH

A počítáte i ty od roku 2014?

4 1
možnosti
LU

Heydrich bol tiež potrestaný, alebo Gabčík a Kubiš boli teroristi?

5 0
možnosti
ZZ

Ano - byli, ale nesmí se to veřejně prezentovat.

;-(

0 3
možnosti
PC

Karma R^

Kdo schvaluje vraždu, sám je potenciálním vrahem. Žádné zlo nelze vymýtit jiným zlem.

3 6
možnosti
PV

P90a40v70e52l 94V69é64b49r

24. 8. 2022 8:33

Aha, takže pokud by se na praotce Čecha řítil Tatar s napřaženou šavlí, tak měl náš milý praotec pouze sklonit hlavu na bok, aby se tatařínovi lépe seklo, že? Jenomže, on to neudělal a díky tomu jste tady!

4 1
možnosti
Foto

Je pravda, že civilista Goebbels přímo nikoho netýral. To dělali jiní. Ačkoli psychicky asi ano, neboť děsil ty, kteří si uvědomovali, k čemu to spěje, a zvláště v době kdy už to tam dospělo. Nevím, jestli navrátilcům z koncentračních táborů udělala jeho sebevražda radost či jim přineslo uspokojení z toho, že nezmizel v Argentýně a žbráchá se spokojeně v přílivu. Nevím, jestli by ti lidé měli radost z toho, kdyby byl Goebbels oběšen po Norimberku. Mnozí z nich nebyli dlouho schopni žádnou radost prožít. Věřím však tomu, že kdyby například letci bránící Británii a bombardující Německo, dostali souřadnice místa, kde jmenovaný tyran plamenně hovoří a hřímá, aby podnítil k maximu nenávisti proti Židům a národům Evropy, s gustem a zřejmě i s radostí by nad jeho hlavou otevřeli pumovnice. Tento jejich postoj a čin by milióny lidí dokonale chápalo a s nadšením vítalo. Byla totiž válka a obětí přibývalo každým dnem. Ukrajinci při pohledu na vybombardovaná města a na hroby svých blízkých nepochybují o tom, že je v jejich zemi válka.

4 0
možnosti
Foto

A61l75e12š 22M88e36r86t80a

23. 8. 2022 22:45

Goebbels byl ministrem v Hitlerově vládě, D. Dugina byla novinářka, propagandistka nesrovnatelného formátu, která sice kázala bludy, ale pokud by jste takové případy chtěl řešit bombami, tak by to bouchalo dnes a denně a to i u nás.

6 6
možnosti
Foto

některé novináře je povoleno zabíjet. můžou za své rodiče.

/říkají někteří bezdětní.

2 2
možnosti
Foto

Zeman o likvidaci novinářů skutečně s Putinem mluvil. Ale o jejich rodičích snad ani ne.

3 0
možnosti
Foto

Nezobrazil se mi původní příspěvek, tak ještě jeden pokus.

Gabčík s Kubišem byli teroristé? A ti, co atentát na Heydricha schvalovali také?

5 0
možnosti
Foto

Gabčík s Kubišem nezabili Heydrichovy děti.

2 3
možnosti
Foto

Gabčík s Kubišem byli teroristé? A ti, co atentát na Heydricha schvalovali také?

3 0
možnosti
Foto

A75l75e26š 22M78e49r15t22a

23. 8. 2022 22:19

Heydrich byl nějaký novinář jako Darja Dugina?

1 3
možnosti
JL

Existuje kupodivu ústavou zaručená svoboda projevu. Tak nějak jsem sledoval roky, jak to řeší Američani, kde si každý může povídat co chce - a vida, může sice, ale když ho někdo zažaluje a je prokázáno, že lhal, někoho tím poškodil (byť jen psychicky) může zaplatit slušnou pálku - viz nedávný precedent se školní střelbou, již slavný konspirátor prohlásil za fake show. ... Lidi prostě v demokracii mají právo vyjádřit názor, kdo měl umřít, ALE nesmějí vybízet ke kriminální činnosti.

4 0
možnosti
Foto

A36l64e81š 68M40e41r55t34a

23. 8. 2022 22:11

Mám za to, že se mýlíte. Pokud vím, bylo odsouzeno několik osob za schvalování útoků na naše vojáky v Afganistánu a tuším, že zákon pamatuje i na případy podobné tomu v Rusku.

0 1
možnosti
DR

Však počkejte, Masné krámy a jeho parta Vám to teďka za tu drzost natřou. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Jen počkej, zajíci. Někdo tu krámy má a přidají se také natěrači.

1 0
možnosti
JR

J68a80n 46R41á48ž

23. 8. 2022 20:15

Když někdo odpálí bombu v autě ve městě, na veřejně přístupném místě, a je jedno kdo ji odpálil a kdo v tom autě seděl, jedná se podle všech kriterií o teroristický čin, popříadě se tento čin dá mírněji klasifikovat jako veřejné ohrožení. V každém případě je to čin, který se podle mne schvalovovat nedá. Nerozumím tedy tomu, kdo tento čin a působ jeho provedení schvaluje, ba dokonce se ze smrti Duginové otevřeně raduje. Otevřená radost ze smrti je myslitelná jen ve chvíli, kdy zemřelého přestáváme být ochotni vnímat jako člověka. Proto otázku, kterou si každý , kdo zaslepen nenávistí k Putinovi a všem jeho přisluhovačům se z její smrti raduje musí položit: Byla Duginová, i při vší své morální pokleslosti ve chvíli své smrti člověkem?

13 2
možnosti
  • Počet článků 272
  • Celková karma 25,28
  • Průměrná čtenost 1973x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik