Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Pokud se dobře pamatuji tak onen ortodoxní výklad islámu a jeho zastánců nejen , že ženu zahalují, ale nedovolí ženám ani chodit do škol.......a nejde tedy jen o morálku nahoty a oblečení ale i to, že je to snaha jisté sorty mužů držet ženu v nevědomosti, protože pak je lépe ovladatelná...je to velmi podobné jako systém vládnutí, kdy vladaři dávají svým lidem velmi málo informací, aby nevěděli a museli věřit a poslouchat, anebo je zavalí nesmyslným množstvím protichůdných informací, což vede ke stejnému výsledku........lidi neví, která bije a tak musí věřit a tedy poslouchat......krom toho existují i poměrně silné důkazy o tom, proč tomu tak je , z nějakého důvodu značná část islamistů má jako skupina velmi nízké IQ...

a když si to dáte vše dohromady , tak je to poměrně dost jasné, tedy minimálně některým to bude jasné.....si myslím......

0 0
možnosti
PD

A odkaz na onen údajně nekvalitní blog, který vás tak rozhořčil?

0 0
možnosti

P98e72t42r 28Č51e34j67k31a

6. 9. 2016 17:43

http://supa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=548593

Předpokládám, že půjde o tohle, taky mě to donutilo k reakci..... Rv

2 0
možnosti
MK

Stačí si odpovědět na otázku: dle vývoje za posledních cca 100 let; usilují v první linii o zahalování ženy samotné a nebo je to přání a nátlak od mužů?!!

Kde povolil diktát mužů (dříve Turecko, na chvíli Afghánistán, Tunis, ale i příklad ženy jordánského krále), tam to se zahalováním bylo spíše na individuální volbě.

Stejné je to i s vírou. Dejte někomu na vybranou, zda chce být poloviční bytostí závisející na blahovůli muže a nebo rovnocenným partnerem někomu dle vlastního výběru. Kolik žen by zůstalo pevně přimknutých k Mohamedovi i s údělem, který jim přisoudil?!!

4 0
možnosti

S tím křesťanstvím a zákazem nahoty to nebylo až tak horké. Třeba za dávných let lidé často mívali jen jedny šaty a když promokly, bylo je potřeba usušit. Tohle je spíše kapku mýtus, který silně přiživila viktoriánská doba.

1 0
možnosti
EH

Na západní civilizaci se mi akorát nelíbí, že uctívá povrchní a pomíjivé věci jako ženskou krásu (modelky) a lidi zajímá nejvíce život herců, zpěvaček, sportovců. Celebritou se nestane člověk, co něco vybudoval, ale osoba, která se ukazuje v televizi. Reklamy cílí na nejnižší mužské pudy.

Ale řešením není vrátit se do středověku, jak by si to představoval Islám. Ti taky neoslavují vědce a byznysmany, maximálně tak zbožné mučedníky.

8 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik