Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeho prokouřené plíce a celkově zchátralá vizáž pana Kubery dávaly tušit, že jeho smrt má jiné příčiny než leknutí z dopisu Čínské lidové republiky, to je celkem jasné

1 1
možnosti
Foto

Na každého z nás je v životě vyvíjen tlak, začne po narození a končí naší smrtí. Život není procházka růžovou zahradou a jsou posty, kde jsou lidé těmto tlakům extrémně vystaveni. Vždy se říkalo, kdo jde do politiky, nese svoji kůži na trh. Není to práce fyzicky náročná, ale člověk je pod drobnohledem a každé své počínání musí obhájit.

Pan Kubera se dlouho v těchto sférách pohyboval, byl to, dá se říci ostřílený politik a jeho vystupování na veřejnosti nepůsobila ustrašeně, tedy se nezdá pravděpodobné, že by ho nějaký doporučující dopis vyvedl z míry, naopak by ho určitě ještě více posílil v jeho rozhodnutí podniknout návštěvu.

Určitě tam nahoře zakroutil hlavou nad spekulacemi, které se ohledně jeho smrti vyrojily, dal cigárko se svatým Petrem a bavil ho svým dobrým humorem, kterým si dokázal získat lidi i tady na zemi.:-)

5 0
možnosti

Více než 3 měsíce po smrti pana Kubery začně rodina veřejně spekulovat o příčině jeho smrti! 8-oTo mi přijde velice zvláštní a podezřelé.

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

Je pravdou, že pan Kučera vypadal dlouho před svou smrtí velmi dobře takze jeho predcasne umrti je opravdu , ale opravdu velmi překvapivě. Snahy paní Kuberove, senátora Vystrčil a Nory Fridrichove u mne vyvolali vzpomínky na vysokoškolský rok 1968 , kdy bylo studenty požadováno vyšetření předčasného úmrtí ministra Zdenka Nejedleho.1878-1962

1 0
možnosti
Foto

To už by Babiš musel umřít nejméně 10x, za to jaký je na něj byl vyvíjený nátlak a byla vylitá neuvěřitelná špína ze strany médií jako je ČT, která jej a jeho nemocného syna dehonestovala nepřetržite od rána do večera plných 14 dní.

A neustálé podrazy a útoky na Andreje Babiše ze strany tzv. "demokratické opozice" za pomoci ČT probíhají takřka denodenně.

Politik a předseda Senátu musí unést nějaký ten tlak či útoky z opačné strany, protože i toto je součástí politiky.

Co měl říct takový Saddám Husajn, kterému USA neustále vyhrožovaly, aby nakonec vojensky napadly a rozvrátily jeho zemi a jeho i s většinou vlády daly USA popravit. Nebo náš bývalý prezident Emil Hácha, kterému Hitler vyhrožoval, že Československo srovná se zemí, pokud se odváží bránit se vojenskému napadení Němců. Jenže němečtí nacisté na rozdíl od amerických demokratů nechali prezidenta našeho státu žít a též i většinu naší vlády.

Takže, ohánět se nějakým tlakem ať již z Číny, nebo z Hradu je naprosto směšné a je to jen součástí dalšího tažení naší ČT proti prezidentovi Zemanovi a Andreji Babišovi.

10 9
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J97o57s29e46f 94B27á44r44t60a

28. 4. 2020 16:05

Pan Kubera byl respektovaný politik napříč politickým spektrem. Čest jeho památce. Tečka

3 0
možnosti

To, co provádí chtivá, všehoschopná, pročínská hradní sebranka je odporné a vůbec bych se nedivil, kdyby mu do hrobu pomohla.

3 2
možnosti

Podle Novinek.cz také tohle vypadlo z té stále populárnější paní Kuberové:

„Dozvěděla jsem se z televize, že ho pan prezident vzal holí po hlavě. Připadalo mi nedůstojné pana prezidenta, aby druhého ústavního činitele mlátil holí,”

7 1
možnosti
Foto

Je normální, že pozůstalí po milovaném člověku mají tendenci hledat příčiny smrti všude možně. Ale rozumní se ovládnou a nechají si svoje fantazie pro sebe. V tomto případě paní Kuberové moc rozumu nevidím. Takhle politikařit na smrti manžela. Ten, kdyby mohl, tak by jí patrně vyčinil a k tomu dodal, Anežko, mluviti stříbro, mlčeti zlato!

14 6
možnosti

Jaké politikaření? Jestli pan Kubera až pár dní před smrtí náhle změnil své obvyklé chování, kdy se stal oproti zvyklostem nemluvným a zamlklým, muselo to mít nějaké závažné důvody. Jeho paní ho určitě znala lépe než vy, takže si laskavě nechte od cesty své nedomyšlené soudy.:-/

9 3
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik